TIPS RANCANG BERSARA AWAL DENGAN ILEARNFROMCLOUD.COM

Image
Assalamualaikum semua Situasi Covid19 yang melanda kini telah menghadkan pelbagai aktiviti kita diseluruh dunia termasuklah menimba ilmu. Namun, dengan bantuan teknologi, kita masih dapat belajar, semuanya bergantung pada diri sendiri. Luasnya ilmu tidak hanya terhad pada pembelajaran di sekolah. Terdapat pelbagai platform eLearning yang boleh kita pilih bagi meningkatkan kemahiran diri. Memperkenalkn ILearnFromCloud.com adalah platform pembelajaran sosial yang direka untuk membantu korang bagi memperoleh kemahiran yang akan mendapat permintaan tinggi pada masa akan datang. Setiap orang mempunyai kemampuan belajar yang berbeza-beza, terutama di bidang yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang terhad. Tidak seperti laman web eLearning lain yang menyediakan kursus dalam talian, pembelajaran melalui ILearnFromCloud.com membawa kaedah yang paling berkesan untuk belajar, iaitu adalah dengan memiliki seseorang di sisi, membimbing kita di setiap langkah, dan mengarahkan ke arah yang betul

Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

 Assalamualaikum semua

Jom join another giveaway. Saja suka-suka join meramaikan kawan-kawan blogger hehe Details giveaway seperti dibawah:


Rules:
  • Follow my blog
  • Copy and paste banner diatas and make an entry with title "Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah" 
  • Backlink your post entry to my blog
  • Comment your url post entry in the comment section
  • Done! 

Date:
  • 06 March - 31 March 2021

Winner:
  • 1 x Mouthgasm crunchy mocha
  • 1 x Mouthgasm crunchy macchiato
  • Pemenang akan ditentukan melalui random.org

Comments

  1. Thank you for joining :)

    Goodluck and all the best!

    ReplyDelete
  2. All the best pada semua yang menyertai giveaway nie. Banyak tu Mouthgasm nak makan kalau menang.

    ReplyDelete
  3. Best of luck! Tak pernah cuba mouthgasm ni. sedap ke? kalau sedap nak join gak la giveaway ni

    ReplyDelete
  4. Mouthgasm Crunchy ni sangat sedap taw.. I pernah try when housemate dapat product for reviews (Y) boleh repeat lagi ni.. btw, good luck for the giveaway ya (Y)

    ReplyDelete
  5. Selaluntgk org promote.. best rasanya. Nanti bolehla try hehehe

    ReplyDelete
  6. From the same giveaway ..bw here :)
    http://atelophobia-me.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers