12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

 Assalamualaikum semua

Jom join another giveaway. Saja suka-suka join meramaikan kawan-kawan blogger hehe Details giveaway seperti dibawah:


Rules:
  • Follow my blog
  • Copy and paste banner diatas and make an entry with title "Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah" 
  • Backlink your post entry to my blog
  • Comment your url post entry in the comment section
  • Done! 

Date:
  • 06 March - 31 March 2021

Winner:
  • 1 x Mouthgasm crunchy mocha
  • 1 x Mouthgasm crunchy macchiato
  • Pemenang akan ditentukan melalui random.org

Comments

  1. Thank you for joining :)

    Goodluck and all the best!

    ReplyDelete
  2. All the best pada semua yang menyertai giveaway nie. Banyak tu Mouthgasm nak makan kalau menang.

    ReplyDelete
  3. Best of luck! Tak pernah cuba mouthgasm ni. sedap ke? kalau sedap nak join gak la giveaway ni

    ReplyDelete
  4. Mouthgasm Crunchy ni sangat sedap taw.. I pernah try when housemate dapat product for reviews (Y) boleh repeat lagi ni.. btw, good luck for the giveaway ya (Y)

    ReplyDelete
  5. Selaluntgk org promote.. best rasanya. Nanti bolehla try hehehe

    ReplyDelete
  6. From the same giveaway ..bw here :)
    http://atelophobia-me.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers