SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

WORDLESS WEDNESDAY - GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Assalamualaikum semua


Syarat-syarat giveaway

1) Follow blog Cuya, klik kat sini dan IG Cuya, klik kat sini.
2) Copy banner dan tulis entri bertajuk ' Giveaway Vektor 2.0 by Cuya'
3)Backlink banner dengan link blog Cuya.
4) Dah siap? Komen link di entri ini ya.

Hadiah?

Dua pemenang akan diberi hadiah vektor (digital drawing)
Bagi yang tak tahu vektor tu apa, boleh cek dekat google bentuk nya.
Bukan vektor karakter kartun,tapi vektor muka diri sendiri. tak pun boleh tengok dekat IG Cuya kat sini.

Hadiah akan bertambah kalau sambutan menggalakkan.
Harap akan lebih ramai lagi memeriahkan giveaway ini.

GIVEAWAY BERLANGSUNG DARIPADA
16 FEB 2021- 3 MAC 2021 (11:59 PM)

Comments

  1. Hai! Terima kasih atas penyertaan.. Cuya dah update senarai peserta ya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    ReplyDelete
  3. All the best dan selamat bersegmen uols. Kita tak rajin. Hahhahah goodluck on the giveaway

    ReplyDelete
  4. Wah so cute giveaway macam ni hehee. All the best yeaa semuaa 😁

    ReplyDelete
  5. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  6. Hopefully those who are interested could take part in this contest as one will be walking away with a free vector which is really cool.

    ReplyDelete
  7. wah tahniah terpilih sebagai pemenang!!!

    ReplyDelete
  8. rajin join segmen giveaway.. tahniahhh tau.. moga selalu dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Good Luck Bae.. moga ada rezekinya tu..

    ReplyDelete
  10. Alaa dah terlepas lah pula. Dah lama tak join giveaway atau bloglist ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers