PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

WORDLESS WEDNESDAY - GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Assalamualaikum semua


Syarat-syarat giveaway

1) Follow blog Cuya, klik kat sini dan IG Cuya, klik kat sini.
2) Copy banner dan tulis entri bertajuk ' Giveaway Vektor 2.0 by Cuya'
3)Backlink banner dengan link blog Cuya.
4) Dah siap? Komen link di entri ini ya.

Hadiah?

Dua pemenang akan diberi hadiah vektor (digital drawing)
Bagi yang tak tahu vektor tu apa, boleh cek dekat google bentuk nya.
Bukan vektor karakter kartun,tapi vektor muka diri sendiri. tak pun boleh tengok dekat IG Cuya kat sini.

Hadiah akan bertambah kalau sambutan menggalakkan.
Harap akan lebih ramai lagi memeriahkan giveaway ini.

GIVEAWAY BERLANGSUNG DARIPADA
16 FEB 2021- 3 MAC 2021 (11:59 PM)

Comments

  1. Hai! Terima kasih atas penyertaan.. Cuya dah update senarai peserta ya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    ReplyDelete
  3. All the best dan selamat bersegmen uols. Kita tak rajin. Hahhahah goodluck on the giveaway

    ReplyDelete
  4. Wah so cute giveaway macam ni hehee. All the best yeaa semuaa 😁

    ReplyDelete
  5. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  6. Hopefully those who are interested could take part in this contest as one will be walking away with a free vector which is really cool.

    ReplyDelete
  7. wah tahniah terpilih sebagai pemenang!!!

    ReplyDelete
  8. rajin join segmen giveaway.. tahniahhh tau.. moga selalu dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Good Luck Bae.. moga ada rezekinya tu..

    ReplyDelete
  10. Alaa dah terlepas lah pula. Dah lama tak join giveaway atau bloglist ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers