TIPS RANCANG BERSARA AWAL DENGAN ILEARNFROMCLOUD.COM

Image
Assalamualaikum semua Situasi Covid19 yang melanda kini telah menghadkan pelbagai aktiviti kita diseluruh dunia termasuklah menimba ilmu. Namun, dengan bantuan teknologi, kita masih dapat belajar, semuanya bergantung pada diri sendiri. Luasnya ilmu tidak hanya terhad pada pembelajaran di sekolah. Terdapat pelbagai platform eLearning yang boleh kita pilih bagi meningkatkan kemahiran diri. Memperkenalkn ILearnFromCloud.com adalah platform pembelajaran sosial yang direka untuk membantu korang bagi memperoleh kemahiran yang akan mendapat permintaan tinggi pada masa akan datang. Setiap orang mempunyai kemampuan belajar yang berbeza-beza, terutama di bidang yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang terhad. Tidak seperti laman web eLearning lain yang menyediakan kursus dalam talian, pembelajaran melalui ILearnFromCloud.com membawa kaedah yang paling berkesan untuk belajar, iaitu adalah dengan memiliki seseorang di sisi, membimbing kita di setiap langkah, dan mengarahkan ke arah yang betul

WORDLESS WEDNESDAY - GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Assalamualaikum semua


Syarat-syarat giveaway

1) Follow blog Cuya, klik kat sini dan IG Cuya, klik kat sini.
2) Copy banner dan tulis entri bertajuk ' Giveaway Vektor 2.0 by Cuya'
3)Backlink banner dengan link blog Cuya.
4) Dah siap? Komen link di entri ini ya.

Hadiah?

Dua pemenang akan diberi hadiah vektor (digital drawing)
Bagi yang tak tahu vektor tu apa, boleh cek dekat google bentuk nya.
Bukan vektor karakter kartun,tapi vektor muka diri sendiri. tak pun boleh tengok dekat IG Cuya kat sini.

Hadiah akan bertambah kalau sambutan menggalakkan.
Harap akan lebih ramai lagi memeriahkan giveaway ini.

GIVEAWAY BERLANGSUNG DARIPADA
16 FEB 2021- 3 MAC 2021 (11:59 PM)

Comments

  1. Hai! Terima kasih atas penyertaan.. Cuya dah update senarai peserta ya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    ReplyDelete
  3. All the best dan selamat bersegmen uols. Kita tak rajin. Hahhahah goodluck on the giveaway

    ReplyDelete
  4. Wah so cute giveaway macam ni hehee. All the best yeaa semuaa 😁

    ReplyDelete
  5. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  6. Hopefully those who are interested could take part in this contest as one will be walking away with a free vector which is really cool.

    ReplyDelete
  7. wah tahniah terpilih sebagai pemenang!!!

    ReplyDelete
  8. rajin join segmen giveaway.. tahniahhh tau.. moga selalu dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Good Luck Bae.. moga ada rezekinya tu..

    ReplyDelete
  10. Alaa dah terlepas lah pula. Dah lama tak join giveaway atau bloglist ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers