12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

WORDLESS WEDNESDAY - GIVEAWAY VEKTOR 2.0 BY CUYA

Assalamualaikum semua


Syarat-syarat giveaway

1) Follow blog Cuya, klik kat sini dan IG Cuya, klik kat sini.
2) Copy banner dan tulis entri bertajuk ' Giveaway Vektor 2.0 by Cuya'
3)Backlink banner dengan link blog Cuya.
4) Dah siap? Komen link di entri ini ya.

Hadiah?

Dua pemenang akan diberi hadiah vektor (digital drawing)
Bagi yang tak tahu vektor tu apa, boleh cek dekat google bentuk nya.
Bukan vektor karakter kartun,tapi vektor muka diri sendiri. tak pun boleh tengok dekat IG Cuya kat sini.

Hadiah akan bertambah kalau sambutan menggalakkan.
Harap akan lebih ramai lagi memeriahkan giveaway ini.

GIVEAWAY BERLANGSUNG DARIPADA
16 FEB 2021- 3 MAC 2021 (11:59 PM)

Comments

  1. Hai! Terima kasih atas penyertaan.. Cuya dah update senarai peserta ya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
  2. All the best! Selamat bersegment. Dtg Dari giveaway yg Sama ni.🥰

    ReplyDelete
  3. All the best dan selamat bersegmen uols. Kita tak rajin. Hahhahah goodluck on the giveaway

    ReplyDelete
  4. Wah so cute giveaway macam ni hehee. All the best yeaa semuaa 😁

    ReplyDelete
  5. Pemenang yang dicari telah dijumpai! Jom kita tengok~
    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/pemenang-giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  6. Hopefully those who are interested could take part in this contest as one will be walking away with a free vector which is really cool.

    ReplyDelete
  7. wah tahniah terpilih sebagai pemenang!!!

    ReplyDelete
  8. rajin join segmen giveaway.. tahniahhh tau.. moga selalu dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Good Luck Bae.. moga ada rezekinya tu..

    ReplyDelete
  10. Alaa dah terlepas lah pula. Dah lama tak join giveaway atau bloglist ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers