Posts

Showing posts from 2012

PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

.:: Berdebar ::.

Salam semua, Rasa berdebar, excited, etc semua ada, sebab dah nak belajar balik, ambik part time study (epjj). disebabkan dah lama tinggal, since 2008 kot dah habis blaja, so, bila nak sambung tu rasa semacam je,macam mana la keadaannya nanti. Now, semua dah settle tinggal nak daftar je. aku mendaftar 19 Feb 2012 ni. by the time korang baca ni aku tengah mendaftar la tu, saja buat auto-update, laptop nazak kan, harus la update blog kat office..kui kui kui doakan semuakan berjalan lancar.amin

NUKILAN BAE - CUMA DIA

Mengapa Hati Tak Keruan Jiwa Ketandusan Fikiran Di Awangan Oh Tidak Hanya Dia Difikiran Tuhan Iman Yang Tipis Ini Perlu Diselamatkan Jauhi Aku Dari Menjadi Tak Keruan Hapuskan Dia Dari Ingatan Tolong Aku Tuhan Berikan Aku Jalan bae280211 DISCLAIMER: KARYA INI ADALAH HAK SEPENUHNYA WWW.BAEROSLAN.COM. DILARANG MEMBUAT SALINAN DI MANA-MANA TANPA KEBENARAN.

.: Short Update :.

Assalamualaikum, Just a short update. laptop makin nazak, tak boleh nak log in blog tak tau la apa masalahnya..ades so just nak bagitau kite sihat (ada ke yang nak tanya kan?ekekeke, anggap macam ada yang tanya je ;p) haritu ada pi cat's show, tenang rasa tengok gelagat-gelagat kucing tu semua, sapa tak pi rugi sangat. ok tu je bye

Followers