Posts

Showing posts from 2012

VIT'S KAN ADA, MERIAHNYA RAYA

Image
Assalamualaikum semua Bulan Ramadan sudah tiba dan umat Islam di seluruh dunia pasti teruja nak sambut bulan mulia walaupun kita semua masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP/PKPB/PKPP) dan masih belum dapat merentas negeri. Syukur kita semua masih dapat menunaikan ibadah terawih di masjid dan surau dengan SOP yang ketat berbanding tahun lepas kita semua hanya di rumah. Bazaar Ramadan pun boleh beroperasi macam biasa dengan SOP yang sewajarnya demi menjaga keselamatan semua. Walaupun masih tak boleh merentas negeri untuk balik ke kampung masing-masing untuk menyambutAidilfitri bersama keluarga tercinta, tapi kita tetap bersyukur sebab pihak kerajaandah bagi sedikit kelonggaran dan wajib mematuhi segala perintah yang kerajaan Malaysia dah tetapkan. So harap-harap kita tak langgarlah peraturan yang telah ditetapkan ye. Disebabkan itu, Vit’s jenama mi segera dan mi kering Halal yang telah bertapak di Malaysia sejak 46 tahun yang lalu ingin menjemput anda semua sempena menyambut Ramad

.:: Berdebar ::.

Salam semua, Rasa berdebar, excited, etc semua ada, sebab dah nak belajar balik, ambik part time study (epjj). disebabkan dah lama tinggal, since 2008 kot dah habis blaja, so, bila nak sambung tu rasa semacam je,macam mana la keadaannya nanti. Now, semua dah settle tinggal nak daftar je. aku mendaftar 19 Feb 2012 ni. by the time korang baca ni aku tengah mendaftar la tu, saja buat auto-update, laptop nazak kan, harus la update blog kat office..kui kui kui doakan semuakan berjalan lancar.amin

.:: Nukilan#2 - Cuma dia ::.

Mengapa  Hati Tak Keruan Jiwa Ketandusan Fikiran Di Awangan Oh Tidak Hanya Dia Difikiran Tuhan Iman Yang Tipis Ini Perlu Diselamatkan Jauhi Aku Dari Menjadi Tak Keruan Hapuskan Dia Dari Ingatan Tolong Aku Tuhan Berikan Aku Jalan bae280211

.: Short Update :.

Assalamualaikum, Just a short update. laptop makin nazak, tak boleh nak log in blog tak tau la apa masalahnya..ades so just nak bagitau kite sihat (ada ke yang nak tanya kan?ekekeke, anggap macam ada yang tanya je ;p) haritu ada pi cat's show, tenang rasa tengok gelagat-gelagat kucing tu semua, sapa tak pi rugi sangat. ok tu je bye

Followers