Posts

Showing posts from 2012

12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

.:: Berdebar ::.

Salam semua, Rasa berdebar, excited, etc semua ada, sebab dah nak belajar balik, ambik part time study (epjj). disebabkan dah lama tinggal, since 2008 kot dah habis blaja, so, bila nak sambung tu rasa semacam je,macam mana la keadaannya nanti. Now, semua dah settle tinggal nak daftar je. aku mendaftar 19 Feb 2012 ni. by the time korang baca ni aku tengah mendaftar la tu, saja buat auto-update, laptop nazak kan, harus la update blog kat office..kui kui kui doakan semuakan berjalan lancar.amin

NUKILAN BAE - CUMA DIA

Mengapa Hati Tak Keruan Jiwa Ketandusan Fikiran Di Awangan Oh Tidak Hanya Dia Difikiran Tuhan Iman Yang Tipis Ini Perlu Diselamatkan Jauhi Aku Dari Menjadi Tak Keruan Hapuskan Dia Dari Ingatan Tolong Aku Tuhan Berikan Aku Jalan bae280211 DISCLAIMER: KARYA INI ADALAH HAK SEPENUHNYA WWW.BAEROSLAN.COM. DILARANG MEMBUAT SALINAN DI MANA-MANA TANPA KEBENARAN.

.: Short Update :.

Assalamualaikum, Just a short update. laptop makin nazak, tak boleh nak log in blog tak tau la apa masalahnya..ades so just nak bagitau kite sihat (ada ke yang nak tanya kan?ekekeke, anggap macam ada yang tanya je ;p) haritu ada pi cat's show, tenang rasa tengok gelagat-gelagat kucing tu semua, sapa tak pi rugi sangat. ok tu je bye

Followers