STAYCATION JOHOR - HOTEL REVIEW - TRINIDAD HOTEL PUTERI HARBOUR

Image
Assalamualaikum semua Balik dari Batam, saya dan beberapa kawan decide untuk menginap satu malam di Johor. Dah lama jugak tak staycation di Johor, dah alang-alang kan, so why not? Kami turun di Tanjung Pengelih, terus ke Laman Desaru Bistro untuk lunch. Korang boleh baca review makanan di Laman Desaru Bistro kat facebook saya ye. Ni antara menu yang kami makan haritu. Banyak jugak menu yang disediakan. Laman Desaru Bistro menyediakan pelbagai jenis makanan seperti Ala Carte Thailand, Punjabi, Western, Nasi Padang dll. Next time kalau ke sini lagi nak try Punjabi cuisine kat sini. Lepas tu, kami terus ke Puteri Harbour. Kami menginap di TRININAD SUITES PUTERI HARBOUR . Hotel ni sangat dekat dengan Terminal Puteri Harbour, kalau korang nak ke Batam or dari Batam, sangat recommended untuk stay kat sini. Hari yang saya menginap ada 2 biji bas baru datang dari Batam menginap di hotel ni. Lokasi sangat strategik, berbanding tahun sebelum covid, sekarang Puteri Harbour pun dah happenin

Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

 Assalamualaikum semua

Jom join another giveaway. Saja suka-suka join meramaikan kawan-kawan blogger hehe Details giveaway seperti dibawah:


Rules:
  • Follow my blog
  • Copy and paste banner diatas and make an entry with title "Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah" 
  • Backlink your post entry to my blog
  • Comment your url post entry in the comment section
  • Done! 

Date:
  • 06 March - 31 March 2021

Winner:
  • 1 x Mouthgasm crunchy mocha
  • 1 x Mouthgasm crunchy macchiato
  • Pemenang akan ditentukan melalui random.org

Comments

  1. Thank you for joining :)

    Goodluck and all the best!

    ReplyDelete
  2. All the best pada semua yang menyertai giveaway nie. Banyak tu Mouthgasm nak makan kalau menang.

    ReplyDelete
  3. Best of luck! Tak pernah cuba mouthgasm ni. sedap ke? kalau sedap nak join gak la giveaway ni

    ReplyDelete
  4. Mouthgasm Crunchy ni sangat sedap taw.. I pernah try when housemate dapat product for reviews (Y) boleh repeat lagi ni.. btw, good luck for the giveaway ya (Y)

    ReplyDelete
  5. Selaluntgk org promote.. best rasanya. Nanti bolehla try hehehe

    ReplyDelete
  6. From the same giveaway ..bw here :)
    http://atelophobia-me.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers