12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

Birthday Giveaway by Eksplorasilea

Assalamualaikum semua

Kalini saya join giveaway Blogger Eksplorasilea sempenan birthday Lea bulan Mac ni. Jom tengok syarat-syarat nak join giveaway ni di bawah:
 


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog Eksplorasilea & About Ridan
  2. Subscribe Youtube channel Elbylea (klik Sini)
  3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Birthday Giveaway by Eksplorasilea"
  4. Komen link penyertaan di komen di bawah.
  5. Semua penyertaan saya akan masukkan dalam BLOGLIST tahun 2021

Hadiah bagi yang enam (6) orang peserta yang bertuah yang akan dipilih

dengan cara cabutan ialah :

1 pemenang x RM 50

2 pemenang x RM 30

3 pemenang x RM 20

Marilah join beramai-ramai rakan blogger sekalian. Terima kasih sekali lagi untuk yang join !

Tarikh penyertaan : 3 March 2021 - 22 March 2021

Comments

  1. Wahh ada giveaway ni. Mana tahu ada rezeki kalau masuk giveaway ni kan?. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu?. Hehe

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers