PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

Birthday Giveaway by Eksplorasilea

Assalamualaikum semua

Kalini saya join giveaway Blogger Eksplorasilea sempenan birthday Lea bulan Mac ni. Jom tengok syarat-syarat nak join giveaway ni di bawah:
 


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog Eksplorasilea & About Ridan
  2. Subscribe Youtube channel Elbylea (klik Sini)
  3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Birthday Giveaway by Eksplorasilea"
  4. Komen link penyertaan di komen di bawah.
  5. Semua penyertaan saya akan masukkan dalam BLOGLIST tahun 2021

Hadiah bagi yang enam (6) orang peserta yang bertuah yang akan dipilih

dengan cara cabutan ialah :

1 pemenang x RM 50

2 pemenang x RM 30

3 pemenang x RM 20

Marilah join beramai-ramai rakan blogger sekalian. Terima kasih sekali lagi untuk yang join !

Tarikh penyertaan : 3 March 2021 - 22 March 2021

Comments

  1. Wahh ada giveaway ni. Mana tahu ada rezeki kalau masuk giveaway ni kan?. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu?. Hehe

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers