TIPS RANCANG BERSARA AWAL DENGAN ILEARNFROMCLOUD.COM

Image
Assalamualaikum semua Situasi Covid19 yang melanda kini telah menghadkan pelbagai aktiviti kita diseluruh dunia termasuklah menimba ilmu. Namun, dengan bantuan teknologi, kita masih dapat belajar, semuanya bergantung pada diri sendiri. Luasnya ilmu tidak hanya terhad pada pembelajaran di sekolah. Terdapat pelbagai platform eLearning yang boleh kita pilih bagi meningkatkan kemahiran diri. Memperkenalkn ILearnFromCloud.com adalah platform pembelajaran sosial yang direka untuk membantu korang bagi memperoleh kemahiran yang akan mendapat permintaan tinggi pada masa akan datang. Setiap orang mempunyai kemampuan belajar yang berbeza-beza, terutama di bidang yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang terhad. Tidak seperti laman web eLearning lain yang menyediakan kursus dalam talian, pembelajaran melalui ILearnFromCloud.com membawa kaedah yang paling berkesan untuk belajar, iaitu adalah dengan memiliki seseorang di sisi, membimbing kita di setiap langkah, dan mengarahkan ke arah yang betul

Birthday Giveaway by Eksplorasilea

Assalamualaikum semua

Kalini saya join giveaway Blogger Eksplorasilea sempenan birthday Lea bulan Mac ni. Jom tengok syarat-syarat nak join giveaway ni di bawah:
 


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog Eksplorasilea & About Ridan
  2. Subscribe Youtube channel Elbylea (klik Sini)
  3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Birthday Giveaway by Eksplorasilea"
  4. Komen link penyertaan di komen di bawah.
  5. Semua penyertaan saya akan masukkan dalam BLOGLIST tahun 2021

Hadiah bagi yang enam (6) orang peserta yang bertuah yang akan dipilih

dengan cara cabutan ialah :

1 pemenang x RM 50

2 pemenang x RM 30

3 pemenang x RM 20

Marilah join beramai-ramai rakan blogger sekalian. Terima kasih sekali lagi untuk yang join !

Tarikh penyertaan : 3 March 2021 - 22 March 2021

Comments

  1. Wahh ada giveaway ni. Mana tahu ada rezeki kalau masuk giveaway ni kan?. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu?. Hehe

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers