STAYCATION JOHOR - HOTEL REVIEW - TRINIDAD HOTEL PUTERI HARBOUR

Image
Assalamualaikum semua Balik dari Batam, saya dan beberapa kawan decide untuk menginap satu malam di Johor. Dah lama jugak tak staycation di Johor, dah alang-alang kan, so why not? Kami turun di Tanjung Pengelih, terus ke Laman Desaru Bistro untuk lunch. Korang boleh baca review makanan di Laman Desaru Bistro kat facebook saya ye. Ni antara menu yang kami makan haritu. Banyak jugak menu yang disediakan. Laman Desaru Bistro menyediakan pelbagai jenis makanan seperti Ala Carte Thailand, Punjabi, Western, Nasi Padang dll. Next time kalau ke sini lagi nak try Punjabi cuisine kat sini. Lepas tu, kami terus ke Puteri Harbour. Kami menginap di TRININAD SUITES PUTERI HARBOUR . Hotel ni sangat dekat dengan Terminal Puteri Harbour, kalau korang nak ke Batam or dari Batam, sangat recommended untuk stay kat sini. Hari yang saya menginap ada 2 biji bas baru datang dari Batam menginap di hotel ni. Lokasi sangat strategik, berbanding tahun sebelum covid, sekarang Puteri Harbour pun dah happenin

Birthday Giveaway by Eksplorasilea

Assalamualaikum semua

Kalini saya join giveaway Blogger Eksplorasilea sempenan birthday Lea bulan Mac ni. Jom tengok syarat-syarat nak join giveaway ni di bawah:
 


Syarat-syarat penyertaan :

  1. Follow blog Eksplorasilea & About Ridan
  2. Subscribe Youtube channel Elbylea (klik Sini)
  3. Copy and paste banner di atas. Buat entri "Birthday Giveaway by Eksplorasilea"
  4. Komen link penyertaan di komen di bawah.
  5. Semua penyertaan saya akan masukkan dalam BLOGLIST tahun 2021

Hadiah bagi yang enam (6) orang peserta yang bertuah yang akan dipilih

dengan cara cabutan ialah :

1 pemenang x RM 50

2 pemenang x RM 30

3 pemenang x RM 20

Marilah join beramai-ramai rakan blogger sekalian. Terima kasih sekali lagi untuk yang join !

Tarikh penyertaan : 3 March 2021 - 22 March 2021

Comments

  1. Wahh ada giveaway ni. Mana tahu ada rezeki kalau masuk giveaway ni kan?. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu?. Hehe

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers