12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

WORDLESS WEDNESDAY - ANAKDENESOR MCO 2.0 GIVEAWAY

Assalamualaikum semua

First time buat entry wordless wednesday. Lepas ni wordless wednesday di blog saya akan kongsikan anything in short.  Kali ni nak share tentang giveaway blog Anakdenesor. Saya pun join, siapa yang ulat buku tu sesuai sangatlah join giveaway ni. Manatau rezeki kan. Kalau korang nak join klik je gambar kat bawah eh

MCO 2.0 GIVEAWAY

MCO 2.0 GIVEAWAY ꘡ Hye guys!!!! To bring a good vibes for this january, AD nak umumkan AD akan mengadakan GIVEAWAY


One copy of "Selamat malam nostalgia to "1 lucky book lover!! All you have to do is copy the banner and back link to this post, follow, like and comment my latest video di Youtube:anakdenesor

From 12 January until 1st of February 

*jika penyertaan kurang daripada 10 orang giveaway ini akan terbatal serta merta.

Comments

  1. Waaa PKP Giveaway ke ni hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Wah best juga, lain kali i pun nak try buat entry wordless wednesday.

    ReplyDelete
  3. thanks babe sudi join..moga ada rezeki

    ReplyDelete
  4. Oo nice. Ada giveaway! And baru first time tau about wordless wednesday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. your blog very informative. no need wordless Wednesday hehe

      Delete
  5. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/mco-20-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Wah. Sempena MCO 2.0 ada giveaway gitu. All the best kepada semua peserta yang join ye. Gambate!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers