PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

WORDLESS WEDNESDAY - ANAKDENESOR MCO 2.0 GIVEAWAY

Assalamualaikum semua

First time buat entry wordless wednesday. Lepas ni wordless wednesday di blog saya akan kongsikan anything in short.  Kali ni nak share tentang giveaway blog Anakdenesor. Saya pun join, siapa yang ulat buku tu sesuai sangatlah join giveaway ni. Manatau rezeki kan. Kalau korang nak join klik je gambar kat bawah eh

MCO 2.0 GIVEAWAY

MCO 2.0 GIVEAWAY ꘡ Hye guys!!!! To bring a good vibes for this january, AD nak umumkan AD akan mengadakan GIVEAWAY


One copy of "Selamat malam nostalgia to "1 lucky book lover!! All you have to do is copy the banner and back link to this post, follow, like and comment my latest video di Youtube:anakdenesor

From 12 January until 1st of February 

*jika penyertaan kurang daripada 10 orang giveaway ini akan terbatal serta merta.

Comments

  1. Waaa PKP Giveaway ke ni hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Wah best juga, lain kali i pun nak try buat entry wordless wednesday.

    ReplyDelete
  3. thanks babe sudi join..moga ada rezeki

    ReplyDelete
  4. Oo nice. Ada giveaway! And baru first time tau about wordless wednesday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. your blog very informative. no need wordless Wednesday hehe

      Delete
  5. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/mco-20-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Wah. Sempena MCO 2.0 ada giveaway gitu. All the best kepada semua peserta yang join ye. Gambate!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers