SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

WORDLESS WEDNESDAY - ANAKDENESOR MCO 2.0 GIVEAWAY

Assalamualaikum semua

First time buat entry wordless wednesday. Lepas ni wordless wednesday di blog saya akan kongsikan anything in short.  Kali ni nak share tentang giveaway blog Anakdenesor. Saya pun join, siapa yang ulat buku tu sesuai sangatlah join giveaway ni. Manatau rezeki kan. Kalau korang nak join klik je gambar kat bawah eh

MCO 2.0 GIVEAWAY

MCO 2.0 GIVEAWAY ꘡ Hye guys!!!! To bring a good vibes for this january, AD nak umumkan AD akan mengadakan GIVEAWAY


One copy of "Selamat malam nostalgia to "1 lucky book lover!! All you have to do is copy the banner and back link to this post, follow, like and comment my latest video di Youtube:anakdenesor

From 12 January until 1st of February 

*jika penyertaan kurang daripada 10 orang giveaway ini akan terbatal serta merta.

Comments

  1. Waaa PKP Giveaway ke ni hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Wah best juga, lain kali i pun nak try buat entry wordless wednesday.

    ReplyDelete
  3. thanks babe sudi join..moga ada rezeki

    ReplyDelete
  4. Oo nice. Ada giveaway! And baru first time tau about wordless wednesday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. your blog very informative. no need wordless Wednesday hehe

      Delete
  5. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/mco-20-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Wah. Sempena MCO 2.0 ada giveaway gitu. All the best kepada semua peserta yang join ye. Gambate!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers