STAYCATION JOHOR - HOTEL REVIEW - TRINIDAD HOTEL PUTERI HARBOUR

Image
Assalamualaikum semua Balik dari Batam, saya dan beberapa kawan decide untuk menginap satu malam di Johor. Dah lama jugak tak staycation di Johor, dah alang-alang kan, so why not? Kami turun di Tanjung Pengelih, terus ke Laman Desaru Bistro untuk lunch. Korang boleh baca review makanan di Laman Desaru Bistro kat facebook saya ye. Ni antara menu yang kami makan haritu. Banyak jugak menu yang disediakan. Laman Desaru Bistro menyediakan pelbagai jenis makanan seperti Ala Carte Thailand, Punjabi, Western, Nasi Padang dll. Next time kalau ke sini lagi nak try Punjabi cuisine kat sini. Lepas tu, kami terus ke Puteri Harbour. Kami menginap di TRININAD SUITES PUTERI HARBOUR . Hotel ni sangat dekat dengan Terminal Puteri Harbour, kalau korang nak ke Batam or dari Batam, sangat recommended untuk stay kat sini. Hari yang saya menginap ada 2 biji bas baru datang dari Batam menginap di hotel ni. Lokasi sangat strategik, berbanding tahun sebelum covid, sekarang Puteri Harbour pun dah happenin

WORDLESS WEDNESDAY - ANAKDENESOR MCO 2.0 GIVEAWAY

Assalamualaikum semua

First time buat entry wordless wednesday. Lepas ni wordless wednesday di blog saya akan kongsikan anything in short.  Kali ni nak share tentang giveaway blog Anakdenesor. Saya pun join, siapa yang ulat buku tu sesuai sangatlah join giveaway ni. Manatau rezeki kan. Kalau korang nak join klik je gambar kat bawah eh

MCO 2.0 GIVEAWAY

MCO 2.0 GIVEAWAY ꘡ Hye guys!!!! To bring a good vibes for this january, AD nak umumkan AD akan mengadakan GIVEAWAY


One copy of "Selamat malam nostalgia to "1 lucky book lover!! All you have to do is copy the banner and back link to this post, follow, like and comment my latest video di Youtube:anakdenesor

From 12 January until 1st of February 

*jika penyertaan kurang daripada 10 orang giveaway ini akan terbatal serta merta.

Comments

  1. Waaa PKP Giveaway ke ni hehehehe...

    ReplyDelete
  2. Wah best juga, lain kali i pun nak try buat entry wordless wednesday.

    ReplyDelete
  3. thanks babe sudi join..moga ada rezeki

    ReplyDelete
  4. Oo nice. Ada giveaway! And baru first time tau about wordless wednesday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. your blog very informative. no need wordless Wednesday hehe

      Delete
  5. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/mco-20-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Wah. Sempena MCO 2.0 ada giveaway gitu. All the best kepada semua peserta yang join ye. Gambate!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers