PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

.:: Gambar kucing comel ::.

saja nak share gambar kucing kite(kite?geli tak?ekekkeke). si jantan namanya tommy, si betina namanya vivy. (jangan marah vivy, cause i adore u so much, nak panggil hari-hari kat rumah,hehe) ok, berhenti membebel bae, mari kita tengok kucing-kucing paling comel abad ini.paling comel.tak tahan..haha.


si perkasa TOMMY

si jelita VIVY

pose masih tak menarik. ye la pose tidur kan. tommy, vivy bagi pose sexy sikit.ahaks

cukup sexy tak?hehe.. 


vivy, mengantuk pun sopan skit pleaseeee..haha


ok la, tu je..hah?nak tengok lagi...ok la last but not least. jeng jeng jeng....

tommy and vivy..sooooo sweeeettttttt(sebut macam cite you saka tu ok)
oh ya, tommy dan vivy adalah baka Persian + American Forest Cat + Local. gambar ni diambil masa kedua-duany berumur less than 5months. besar kan diorang?lagi-lagi si tommy. kadang-kadang kat rumah, sorang panggil gemuk sorang lagi buncit. nanti-nanti aku cite keletah diorang ok. ada lawak, ada yang mengerikan..haha

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers