Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

Image
 Assalamualaikum semua Jom join another giveaway. Saja suka-suka join meramaikan kawan-kawan blogger hehe Details giveaway seperti dibawah: Rules: Follow my blog Copy and paste banner diatas and make an entry with title "Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah"  Backlink your post entry to my blog Comment your url post entry in the comment section Done!  Date: 06 March - 31 March 2021 Winner: 1 x Mouthgasm crunchy mocha 1 x Mouthgasm crunchy macchiato Pemenang akan ditentukan melalui  random.org

.:: Gambar kucing comel ::.

saja nak share gambar kucing kite(kite?geli tak?ekekkeke). si jantan namanya tommy, si betina namanya vivy. (jangan marah vivy, cause i adore u so much, nak panggil hari-hari kat rumah,hehe) ok, berhenti membebel bae, mari kita tengok kucing-kucing paling comel abad ini.paling comel.tak tahan..haha.


si perkasa TOMMY

si jelita VIVY

pose masih tak menarik. ye la pose tidur kan. tommy, vivy bagi pose sexy sikit.ahaks

cukup sexy tak?hehe.. 


vivy, mengantuk pun sopan skit pleaseeee..haha


ok la, tu je..hah?nak tengok lagi...ok la last but not least. jeng jeng jeng....

tommy and vivy..sooooo sweeeettttttt(sebut macam cite you saka tu ok)
oh ya, tommy dan vivy adalah baka Persian + American Forest Cat + Local. gambar ni diambil masa kedua-duany berumur less than 5months. besar kan diorang?lagi-lagi si tommy. kadang-kadang kat rumah, sorang panggil gemuk sorang lagi buncit. nanti-nanti aku cite keletah diorang ok. ada lawak, ada yang mengerikan..haha

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SEHARIAN DI GUNUNG BEREMBUN JELEBU DAN AIR CRASH YANG TAK KESAMPAIAN