SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

.:: Gambar kucing comel ::.

saja nak share gambar kucing kite(kite?geli tak?ekekkeke). si jantan namanya tommy, si betina namanya vivy. (jangan marah vivy, cause i adore u so much, nak panggil hari-hari kat rumah,hehe) ok, berhenti membebel bae, mari kita tengok kucing-kucing paling comel abad ini.paling comel.tak tahan..haha.


si perkasa TOMMY

si jelita VIVY

pose masih tak menarik. ye la pose tidur kan. tommy, vivy bagi pose sexy sikit.ahaks

cukup sexy tak?hehe.. 


vivy, mengantuk pun sopan skit pleaseeee..haha


ok la, tu je..hah?nak tengok lagi...ok la last but not least. jeng jeng jeng....

tommy and vivy..sooooo sweeeettttttt(sebut macam cite you saka tu ok)
oh ya, tommy dan vivy adalah baka Persian + American Forest Cat + Local. gambar ni diambil masa kedua-duany berumur less than 5months. besar kan diorang?lagi-lagi si tommy. kadang-kadang kat rumah, sorang panggil gemuk sorang lagi buncit. nanti-nanti aku cite keletah diorang ok. ada lawak, ada yang mengerikan..haha

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers