HOTEL PREMIERE KLANG PERKENALKAN LAKSA FIESTA, PROMOSI BULAN SEPTEMBER & OKTOBER 2021

Image
Assalamualaikum semua Saya pernah kongsikan makanan yang sedap-sedap di Hotel Premiere Klang sebelum ini, dan untuk promosi bulan September dan Oktober, Hotel Premiere Klang sekali lagi ada promosi di Restoran The Buzz yang menawarkan hidangan masakan tempatan dan antarabangsa, Hotel Premiere Klang adalah hotel bertaraf 4 bintang yang terletak di Bukit Tinggi, Klang, Selangor. Mereka mempunyai 3 jenis restoran iaitu The Buzz, Royal Gourmet menyajikan hidangan asli Cina yang unik sedangkan Ichi Pool Bar adalah restoran-bar yang mudah menyajikan makanan ringan, burger dan pizza yang menghadap ke kolam renang. Promosi di restoran The Buzz kali ini menampilkan dua jenis hidangan iaitu SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO dan juga LAKSA FEAST SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO Set chicken wings ini dilengkapi dengan beberapa kentang wedges dan coleslaw berkrim dalam kombo. Ia juga didatangkan bersama 2 pilihan sos pedas dan tak pedas sesuai untuk seisi keluarga. Mak ayah boleh makan so

VIT'S KAN ADA, MERIAHNYA RAYA

Assalamualaikum semua


Bulan Ramadan sudah tiba dan umat Islam di seluruh dunia pasti teruja nak sambut bulan mulia walaupun kita semua masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP/PKPB/PKPP) dan masih belum dapat merentas negeri. Syukur kita semua masih dapat menunaikan ibadah terawih di masjid dan surau dengan SOP yang ketat berbanding tahun lepas kita semua hanya di rumah. Bazaar Ramadan pun boleh beroperasi macam biasa dengan SOP yang sewajarnya demi menjaga keselamatan semua.

Walaupun masih tak boleh merentas negeri untuk balik ke kampung masing-masing untuk menyambutAidilfitri bersama keluarga tercinta, tapi kita tetap bersyukur sebab pihak kerajaandah bagi sedikit kelonggaran dan wajib mematuhi segala perintah yang kerajaan Malaysia dah tetapkan. So harap-harap kita tak langgarlah peraturan yang telah ditetapkan ye. Disebabkan itu, Vit’s jenama mi segera dan mi kering Halal yang telah bertapak di Malaysia sejak 46 tahun yang lalu ingin menjemput anda semua sempena menyambut Ramadan kali ini dengan peraduan Masak, Kongsi dan Menang dan melancarkan produk terbaru tau, Mi Segera Pek Istimewa Ramadhan. Produk ini sangat mudah dan cepat untuk disediakan ketika sahur atau berbuka puasa. 


Cara-cara untuk menyertai peraduan ini adalah :

1) Beli satu pek produk VITS Mi Kering Pek Istimewa Ramadan dalam satu resit.

2) Imbas QR kod , isi maklumat diri dan resit pembelian.

3) Masak menu ada menggunakan produk VITS Mi Kering Pek Istimewa Ramadan dan kongsidi akaun sosial media korang ( Facebook, Instagram, Twitter atau Tiktok).

4) Tag akaun rasmi VITS dan hashtag #vitskanadameriahnyaraya.

Macam-macam hadiah yang Vit’s sediakan. Peraduan ini dilancarkan adalah untuk mengajak rakyat Malaysia berkongsi masakan kreatif dengan hanya gunakan produk terbaru iaitu Mi Segera Pek Istimewa Ramadan yang dah dibeli. Korang boleh menang hadiah menarikdengan masakan menu yang paling kreatif tertakluk pada terma dan syarat.

Peraduan Masak, Kongsi dan Menang ni akan bermula daripada 1 April 2021 sampai 14 Jun 2021. Orang ramai boleh menyertai peraduan ini dengan pembelian sekurang-kurangnya 1 pek Mi Segera Istimewa Ramadan di seluruh pasaraya dan juga boleh membuat pembelian atas talian di Shopee dan Lazada.

Korang boleh tengok video di bawah untuk ketahui maklumat lanjut peraduan Vit's


WEBSITE

FACEBOOK

INSTAGRAM

Comments

  1. Bestnya ada peraduan, boleh beli dan who knows jadi orang yang bertuah menang hadiah. Nak trylah.

    ReplyDelete
  2. wehh bestnya hadiah dia. nak try join la mana tau kot ada rezeki ke kan

    ReplyDelete
  3. Ok. Dah shared and bagitahu kengkawan yang suka contest and bijak memasak. Huih. Meriah la dapoq satgi

    ReplyDelete
  4. Menarik juga hadiahnye. Bolelah bagitau kawan2 yg suka memasak tentang contest ni

    ReplyDelete
  5. Banuak contest sekarang ni kan. Meriah je

    ReplyDelete
  6. Nak cuba jugaklah, mana tahu ada rezeki. Hadiah menarik sangat

    ReplyDelete
  7. Memang guna Vits bila perlukan mi segera kering masa nak buat steamboat. Macam2 resepi boleh buat. Ada peraduan lah best boleh asah bakat dan idea kreatif memasak. Mana tau kang menang.

    ReplyDelete
  8. menarik hadiahnya, lumayan juga. pd siapa yang suka join contest tu bolehlah cuba,. mana tahu ada rezki.

    ReplyDelete
  9. okay nak join jugalah! nampak menyelerakan je. mana lah tahu rezeki menang boleh lah dapat self reward heheeh

    ReplyDelete
  10. Wah menarik ni ada contest! Dah alang-alang raya sendiri nak joinlah contest ni

    ReplyDelete
  11. Wah, Vits ni memang murah hati sungguh. Semua menarik pulak tu hadiah2nya.

    ReplyDelete
  12. suka dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan. Ingat nak joinla mana tahu ada rezeki menang hehehe

    ReplyDelete
  13. Bestnya ada peraduan macam ni... Hadiah-hadiahnya pun best gitu... Anak sulung saya dah excited nak join dah ni... Hopefully, adalah rezeki nak menang... Hehehehe...

    ReplyDelete
  14. I haven try Vit's before but I think I should stock up some at home, just in case kan?

    ReplyDelete
  15. Nak beli Vits ni buat mee goreng untuk iftar kejap lagi la... at the same time nak juga join contest dia! Mana taw rezeki di bulan Ramadan kan!

    ReplyDelete
  16. Hadiah semua best belaka kan. Vits ni mee dia best. Kena ada stok kat rumah. Sebab suka buat sizzling mee. Nanti diakan ruby menang contest okeh.

    ReplyDelete
  17. Alaa baru beli Vits, tak tau pulak ada contest ni.. tapi nanti belek, kotlah kan boleh cuba nasib gak..

    ReplyDelete
  18. Suka vits! Pelbagai menu kita pakai vits ni. Nak join contest sebab hadiah lumayan

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers