HOTEL PREMIERE KLANG PERKENALKAN LAKSA FIESTA, PROMOSI BULAN SEPTEMBER & OKTOBER 2021

Image
Assalamualaikum semua Saya pernah kongsikan makanan yang sedap-sedap di Hotel Premiere Klang sebelum ini, dan untuk promosi bulan September dan Oktober, Hotel Premiere Klang sekali lagi ada promosi di Restoran The Buzz yang menawarkan hidangan masakan tempatan dan antarabangsa, Hotel Premiere Klang adalah hotel bertaraf 4 bintang yang terletak di Bukit Tinggi, Klang, Selangor. Mereka mempunyai 3 jenis restoran iaitu The Buzz, Royal Gourmet menyajikan hidangan asli Cina yang unik sedangkan Ichi Pool Bar adalah restoran-bar yang mudah menyajikan makanan ringan, burger dan pizza yang menghadap ke kolam renang. Promosi di restoran The Buzz kali ini menampilkan dua jenis hidangan iaitu SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO dan juga LAKSA FEAST SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO Set chicken wings ini dilengkapi dengan beberapa kentang wedges dan coleslaw berkrim dalam kombo. Ia juga didatangkan bersama 2 pilihan sos pedas dan tak pedas sesuai untuk seisi keluarga. Mak ayah boleh makan so

PEMBELIAN GAS ONLINE LEBIH MUDAH DENGAN BELIGAS.MY

Assalamualaikum semua

Zaman teknologi kini, orang kata semua benda boleh beli secara online. Jangan tak percaya, gas pun dah boleh beli secara online tau. Saya pun baru je tau pasal platform BeliGas.my yang menawarkan pembelian gas murah dan mudah secara online. Pengalaman saya sendiri, pernah masa tengah masa gas pula habis, bila call kedai kadang pekerja tak ada nak hantarkan. Tapi kini, dah tak perlu tunggu lama untuk dapatkan gas, boleh order awal untuk penghantaran keesokkan hari, yang penting murahhhh.


BeliGas merupakan platform pembelian gas secara online yang berpusat di Seri Kembangan. Berita baik untuk korang yang ada di Lembah Klang, BeliGas mempunyai 67 lokasi servis di Lembah Klang, jadi jangan risau kalau korang tinggal kat Ampang pun, penghantaran tak akan ambil masa lama.

KENAPA PERLU BELI GAS DARI BELIGAS.MY

1. Harga Terjamin 


Kami menjamin harga seperti yang kami tawarkan di laman web kami apabila sampai ke pintu premis anda. Harga kami mengikut harga warta Kerajaan untuk gas masak LPG.

2. Servis Penghantaran Mudah

Kami menyediakan servis pickup mahupun penghantaran terus ke pintu premis anda!

3. Tiada Caj Tersembunyi

Harga kami tetap dan sama di seluruh cawangan outlet retail kami. Tiada caj tersembunyi mahupun tambahan apabila kami menghantar gas.

Macam saya cakap tadi, mudah sangat nak beli gas di BeliGas.my ni. Cara pembelian gas melalui aplikasi BeliGas ni mudah je tau. Hanya muat turun aplikasi BeliGas di https://play.google.com/store/apps/details?id=my.beligas.delivery kemudian ikuti langkah berikut:


BeliGas dengan tagline Beli Gas Murah dan Mudah dah tentulah harganya berbaloi-baloi. Kalau korang beli dengan penghantaran pada hari yang sama, harga standard rm26.60. Kalau korang buat pra pesanan, harga gas jadi lebih murah tau. Dan kalau nak gas tu dihantar pada waktu sama masa pembelian, ada sedikit caj tambahan. Takpalah daripada lauk atas dapur tak masak kan, surcaj untuk bangunan bertangga pun RM3 je.

Kalau nak tau, BeliGas menjual tong gas jenama SOLAR 14kg, yang bagusnya pihak BeliGas menerima sebarang tong gas dari pelanggan. Sesetengah kedai tak menerima tong jenama lain tau. Perkhidmatan yang ditawarkan oleh BeliGas ini amatlah memudahkan kita semua untuk memesan gas memasak dengan lebih mudah dan murah. Jom jimatkan masa kita dengan membeli gas secara online di BeliGas.my. Nak tau lebih lanjut boleh layari https://beligas.my/  






Comments

  1. senang, sekarang smua hujung jari ja, tak perlu nak susah2 ke kedai utk buat pesanan.
    tambah pula isu covid tak pernah habis. lagi bgos tak kuar rumah kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, covid pun dah meningkat sekarang, better beli online je

      Delete
  2. sekarang ni semua dihujung jari je..hehe. wah bagus jugak la wat perkhimatan macam ni. memudahkan pelanggan nak beli. yelah kadang kalau pindah tempat baru, tak tahu nak cari mana kedai yg ada jual gas masak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih mudah beli online. tau2 sampai je. takyah nak cari2 kedai hehe

      Delete
  3. Untung orang yang dok berdekatan area servis ni.. bila gas habis, boleh je order melalui whatsapp kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu. moga diorang tambah kawasan lagi nanti

      Delete
  4. makin mudah la sekarang kan boleh order gas secara online. tak payah susah2 gi kedai runcit nk beli gas

    ReplyDelete
  5. Wow.....new app!!!!!!! This is good. Thank you for sharing your review with me.

    ReplyDelete
  6. Senang betul boleh beli gas macamni. Kalau tak puas juga nak call satu-satu kedai cari gas kalau kat tempat saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann, kalau musim perayaan lagi la jenuh cari gas kedai tutup

      Delete
  7. Senangnya ada apps ni.. sangat memudahkan kita semua, hanya 3 langkah then tong gas yang kosong dah ada replacementnya.

    ReplyDelete
  8. Area lembah klang ye. Selalu beli gas dekat kedai runcit berdekatan. Boleh try guna beligas juga ni. Nanti nak download, ada tak area rumah nad ni

    ReplyDelete
  9. Yaaa kann, mudah aje guna apps macam ni beli gas.. cuma tak tau laa respon hantar cepat atau tak.. nasib juga rumah Sis dekat dengan kedai runcit yang hantar gas kerumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cepat boleh, nak order awal sehari pun boleh sis lin

      Delete
  10. Senang bila dah ada apps macam no. Kita just order jer atas talian. Jimat masa dan tenaga

    ReplyDelete
  11. Senangnya tak payah keluar rumah. Memudahkan kerja surirumah macam Qiss ni. Boleh la beli kat sini kalau gas habis nanti. Lagi murah daripada beli gas kat kedai

    ReplyDelete
  12. Tunggu je kat rumah gas sampai depan pintu . Tak payah sakit pinggang ambik sendiri macam dulu

    ReplyDelete
  13. wow platform BeliGas.my is new to me. thanks for information. now I know how should I order gas

    ReplyDelete
  14. Bagus ni, sekarang lebih senang nak beli and order gas dengan ada app.

    ReplyDelete
  15. mudah dah sekarang nak order gas. hujung jari saja hehe :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers