HOTEL PREMIERE KLANG PERKENALKAN LAKSA FIESTA, PROMOSI BULAN SEPTEMBER & OKTOBER 2021

Image
Assalamualaikum semua Saya pernah kongsikan makanan yang sedap-sedap di Hotel Premiere Klang sebelum ini, dan untuk promosi bulan September dan Oktober, Hotel Premiere Klang sekali lagi ada promosi di Restoran The Buzz yang menawarkan hidangan masakan tempatan dan antarabangsa, Hotel Premiere Klang adalah hotel bertaraf 4 bintang yang terletak di Bukit Tinggi, Klang, Selangor. Mereka mempunyai 3 jenis restoran iaitu The Buzz, Royal Gourmet menyajikan hidangan asli Cina yang unik sedangkan Ichi Pool Bar adalah restoran-bar yang mudah menyajikan makanan ringan, burger dan pizza yang menghadap ke kolam renang. Promosi di restoran The Buzz kali ini menampilkan dua jenis hidangan iaitu SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO dan juga LAKSA FEAST SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO Set chicken wings ini dilengkapi dengan beberapa kentang wedges dan coleslaw berkrim dalam kombo. Ia juga didatangkan bersama 2 pilihan sos pedas dan tak pedas sesuai untuk seisi keluarga. Mak ayah boleh makan so

FIX HER CROWN AWARD


Hello My beautiful Readers, 

I was nominated by my fellow Creative blogger - Zaza Azman (you can click on this link to visit Fadima's blog). Zaza Azman own a blog that covers of heatlh & beauty, lifestyle, fashion, food travel, entertainment and parenting. First of all, I would like to thank dear sister Zaza for nominating me. 

FHCA was created by an American blogger named Cindy a.k.a Cindy Goes Beyond (click the link to visit Cindy's blog). This award was created to show appreciation to lady bloggers for their kindness. For more information on FHCA pls click this link FIX HER CROWN AWARD.


FHCA RULES

  1. Thank the person who nominated you and link to her blog.
  2. Copy and paste these rules to your post and please include a link to the Fix Her Crown Award post.
  3. Post three photos of just yourself and write a short caption beneath each about why you chose that photo.
  4. Nominate seven women for the Fix Her Crown Award, women who lend a helping hand to the woman whose crown seems too heavy, who appreciate the sister who dares to be her own glorious self, who raise strong young women, who smile at the sister journeying alone and walk alongside her for a time, who stand with the sister whose crown has been knocked off her head time after time and women who shine as their own beautifully unique selves.
  5. Link to the blogs of the seven nominees.
Here are my 3 most important moments I had this year so far . 

PHOTO #1

This is my picture with my late father and my lovely mom. This picture taken on Eid day 2015, which will be the last year I celebrated Eid with my father. This will be the most memorable photo in my life, as my parents getting back together after separated for 16 years, and a year being together my father passed away due to meningitis. I really miss my father, he is the only man in this world that I love the most. He never missed to calls me every single day as I am leaving far from my family. 

Dear friends, if you reading this (for muslim friends), I hope you can recite Al-Fatihah to my late father, MOHD ROSLAN BIN YAMAN. I love you Bapak, and I miss you sooooo much. 

PHOTO #2

This photo taken last year as I am graduating my Master Education. I am doing a part time studies, and for two years I have been travelling to Tanjung Malim every week as classes are every Friday and Saturday. I find it's worth the effort as I am now an alumni of UPSI (or Sultan Idris Teaching University). And just for the sake of memories, this photo taken at the peak of RM2 Hill, Bukit Beruntung. I hike the hill at 12pm for taking this photo before returning the graduation robe. Once a hikers, always a hikers haha

PHOTO #3

My third photo for important moments is obviously my hiking photo. All my hiking moments are memorable to me, but this trail is the most memorable. This photo taken while I am hiking up to Gunung Ulu Sepat, which my last peak for completing my G7. For hikers, it is such an honor to self if you are completing G7 (7 highest & hardest peak in peninsular Malaysia). Usually, it takes 5/6 days to hike Mount Chamah & Ulu Sepat, (normally people do Trans CUS, as the mountain is just next to each other), but I am completing Trans CUS in just 3 days. This is the hardest hiking trail I would say, but maybe because it is compress trip. Alhamdulillah, after all I graduated from G7.

HERE ARE MY 7 NOMINEES.

THESE WOMEN ARE SOME OF THE MOST OUTSTANDING, INSPIRATIONAL AND EXCEPTIONAL I'VE EVER COME ACROSS WITH.  


1. VERONICA
2. KAK KIN
3. ILLYA LEYA
4. BELLA JAMAL
5. MIMI AZIRAH
6. NADIA JOHARI
7.JULIA ALI

THANKS AND ENJOY BEING THE GREAT WOMAN YOU ARE BORN TO BE !!

Comments

  1. Cantik la photo baju convo tu. Gigih tu hiking sampai atas tapi berbaloi la lawa photo tu. Gunung tu pun lawa ala ala dalam cerita fairy tale pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la rasa worth it sangat, panas ya ampun nak naik atas tu haha

      Delete
  2. Yeay thanks for doing this too! Tapi ada u tak tukar ok my name from sis fadima punya.
    Anyway alfatihah. Im sorry for your lost.
    And congrats on ur masters!! Your father must be very proud! Good job bae

    ReplyDelete
    Replies
    1. oppss salah posting ke? aiyokk.
      terima kasih doakan my father.

      Delete
  3. Once a hiker, always a hiker. Totally worth the hike to take that beautiful convocation picture

    ReplyDelete
  4. Al-Fatihah untuk arwah bapak awak dan tahniah untuk kejayaan majlis convocation awak. moga terus sukses.

    ReplyDelete
  5. Al-Fatihah buat ayahnya Bae.. mesti ayahnya bangga melihat kejayaan anaknya sekarang kan...alhamdulilah...

    ReplyDelete
  6. Al fatihah pada arwah ayah dan tahniah atas pencalonan. Moga berjaya!

    ReplyDelete
  7. Al fatihah untuk arwah ayah. Tahniah sebab berjaya dapatkan master. Semoga berjaya lahi capai impian dalam hidup.

    ReplyDelete
  8. Al Fatihah buat arwah ayah. Setiap gambar ada cerita dan memori yang indahkan. Semua tu kenangan yang harus kita ingat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu semua gambar ada kenangan tersendiri

      Delete
  9. Al Fatihah (dibaca) buat arwah ayah, mesti arwah bangga dengan kejayaan Bae sekarang, macam biasa gambar tetap awesome sekali!

    ReplyDelete
  10. Al Fatihah telah pun dibaca. Hehe. Gmbr gmbr lama ni mmg boleh bawak mcm mcmc kenangan kan? Alang alang dh jumpa gmbr lama ni, buat la buku dari photobook. Heheh. Sis bagi idea

    ReplyDelete
  11. alfatihah buat arwah ayahanda, mesti beliau berbanngga dengan bae. cantik gambar yang grad tu

    ReplyDelete
  12. wah. complete g7 dah? terbaik sis.
    asben aida lom complete. dia dah gi beberapa.
    cantik la gambar dgn robe tu! lain dari yg lain. indah sgt sgt view nyer.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers