12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

.:: Songs Review #1 -Yuna Zarai ::.

mari kita layan lagu Decorate by Yuna Zarai. love this song simple lyric tapi tapi tapi to me, mendalam maksudnya, ke aku ja yang rasa camtu.sedih.haha.takpa la layannnnnnnnn ja...


So you decided to see me out of the blue
Should I let you come over?
I think you're doing fine
That girl in your arms does she know where you come from?

Almost made me move out of town
You don't want me to be around
But I stayed anyway
Just in case

Finding reasons to hate you more than before
Like how you said you would call
But never at all
Got rid of your number that I know by heart

You left your things at my place
As if I have all the space
Cause you know I don't mind
Just come back when you think it's time

I'm all black and white inside
Monotonous from left to right
I decorate my house with things you love
Just in case you show up

So you decided to see me out of the blue
Should I let you come over?
You do this all the time
You come and you go like I'm nothing, you know?

Every time you come back to me
I'm prepared to watch you leave
You can't make your mind up about me

I imagine what it's like
What if you might leave everything and come home?
But I know that you won't
After what I've been through
I still worry about you

You're letting know all your friends
It's definitely the end
But you know I don't mind
Just come back when you think it's time

I'm all black and white inside
Monotonous from left to right
I decorate my house with things you love
Just in case you show up
Just in case you show up

I'm all black and white inside
Monotonous from left to right
I decorate my house with things you love
Just in case you show up
In case you show up
In case you show up

.: Thanks for reading Bae's blog :.


Comments

Popular posts from this blog

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers