VIT'S KAN ADA, MERIAHNYA RAYA

Image
Assalamualaikum semua Bulan Ramadan sudah tiba dan umat Islam di seluruh dunia pasti teruja nak sambut bulan mulia walaupun kita semua masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP/PKPB/PKPP) dan masih belum dapat merentas negeri. Syukur kita semua masih dapat menunaikan ibadah terawih di masjid dan surau dengan SOP yang ketat berbanding tahun lepas kita semua hanya di rumah. Bazaar Ramadan pun boleh beroperasi macam biasa dengan SOP yang sewajarnya demi menjaga keselamatan semua. Walaupun masih tak boleh merentas negeri untuk balik ke kampung masing-masing untuk menyambutAidilfitri bersama keluarga tercinta, tapi kita tetap bersyukur sebab pihak kerajaandah bagi sedikit kelonggaran dan wajib mematuhi segala perintah yang kerajaan Malaysia dah tetapkan. So harap-harap kita tak langgarlah peraturan yang telah ditetapkan ye. Disebabkan itu, Vit’s jenama mi segera dan mi kering Halal yang telah bertapak di Malaysia sejak 46 tahun yang lalu ingin menjemput anda semua sempena menyambut Ramad

.:: Songs Review #1 -Yuna Zarai ::.

mari kita layan lagu Decorate by Yuna Zarai. love this song simple lyric tapi tapi tapi to me, mendalam maksudnya, ke aku ja yang rasa camtu.sedih.haha.takpa la layannnnnnnnn ja...


So you decided to see me out of the blue
Should I let you come over?
I think you're doing fine
That girl in your arms does she know where you come from?

Almost made me move out of town
You don't want me to be around
But I stayed anyway
Just in case

Finding reasons to hate you more than before
Like how you said you would call
But never at all
Got rid of your number that I know by heart

You left your things at my place
As if I have all the space
Cause you know I don't mind
Just come back when you think it's time

I'm all black and white inside
Monotonous from left to right
I decorate my house with things you love
Just in case you show up

So you decided to see me out of the blue
Should I let you come over?
You do this all the time
You come and you go like I'm nothing, you know?

Every time you come back to me
I'm prepared to watch you leave
You can't make your mind up about me

I imagine what it's like
What if you might leave everything and come home?
But I know that you won't
After what I've been through
I still worry about you

You're letting know all your friends
It's definitely the end
But you know I don't mind
Just come back when you think it's time

I'm all black and white inside
Monotonous from left to right
I decorate my house with things you love
Just in case you show up
Just in case you show up

I'm all black and white inside
Monotonous from left to right
I decorate my house with things you love
Just in case you show up
In case you show up
In case you show up

.: Thanks for reading Bae's blog :.


Comments

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SEHARIAN DI GUNUNG BEREMBUN JELEBU DAN AIR CRASH YANG TAK KESAMPAIAN

Followers