SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

.:: Sahur apa hari ni? ::.

ini hanya entry suka-suka sambil menuggu waktu subuh. korang sahur apa?ke jenis sebelum tidur sahur siap-siap. tak sanggup korbankan masa tidur la tu.eleh. macam aku memang dah dari kecik diajar bangun sahur dan makan NASI.ye ye korang tak salah baca NASI. tapi takda la beriya sangat macam berbuka kan. lauk simple-simple je. bila dah jauh dari ibu ayah(menagih simpati ni, sila simpati sekarang..haha) ni, selalunya lauk berbuka masa lebih untuk sahur sekali. so, makan je la apa yang ada kan. walau dimana pun aku, masa belajar sampai la dah jadi buruh sekarang, masih aku bersahur seorang diri.sedih kan?(tolong sedih sekarang ye,haha). tapi tu la, dah kawan-kawan sedorm, serumah semuanya tak bangun sahur.redha.

ok la entry untuk membuang masa korang je ni..ekekeke.bye-bye selamat bersahur dan selamat berpuasa untuk harini.

oh ya, sebelum terlupa sebenarnya tenet kat umah aku ni macam hampes waktu biasa terutama malam jangan kata update nak sign in pon alahaiiiiiiii..terpaksa la aku update time-time sahur, waktu orang tak online sangat kan.ceh!actually nak bagitau aku update blog time sahur.rajin kan?*kedip-kedip mata*


.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers