Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

Image
 Assalamualaikum semua Jom join another giveaway. Saja suka-suka join meramaikan kawan-kawan blogger hehe Details giveaway seperti dibawah: Rules: Follow my blog Copy and paste banner diatas and make an entry with title "Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah"  Backlink your post entry to my blog Comment your url post entry in the comment section Done!  Date: 06 March - 31 March 2021 Winner: 1 x Mouthgasm crunchy mocha 1 x Mouthgasm crunchy macchiato Pemenang akan ditentukan melalui  random.org

.:: Wahai Hati, Roh, Manusia, Jin.. ::.

“Wahai hati…!


Wahai roh…! 


Wahai manusia..! 


Wahai jin…! 


Wahai orang-orang yang berharap kepada Maha Raja..! 


Marilah kita ketuk pintu Maha Raja. 


Bersegeralah kamu kepadaNYA dengan tapak hatimu, dengan tapak takwa dan tauhid kamu, makrifat dan kewarakan kamu yang tinggi, kezuhudan kamu di dunia, di akhirat dan didalam sesuatu selain daripada yang berkaitan secara langsung dengan Tuhanmu”. ~Syeikh Abdul Qadir Jailani~


Ada satu ayat dari blog teh secawan ni jugak  yang aku amat tersentuh iaitu "kalau tak mampu buat semua, jangan tinggalkan semua" means buat sikit pon takpa dari tak buat lansung kan. aku akui aku memang hamba yang jahil.masih banyak yang kosong. sempena ramadhan ni marilah kita sama-sama musahabah diri dan berhijrah menjadi yang lebih baik.insyaallah.


{Credit to Blog Teh Secawan}


.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SEHARIAN DI GUNUNG BEREMBUN JELEBU DAN AIR CRASH YANG TAK KESAMPAIAN