HOTEL PREMIERE KLANG PERKENALKAN LAKSA FIESTA, PROMOSI BULAN SEPTEMBER & OKTOBER 2021

Image
Assalamualaikum semua Saya pernah kongsikan makanan yang sedap-sedap di Hotel Premiere Klang sebelum ini, dan untuk promosi bulan September dan Oktober, Hotel Premiere Klang sekali lagi ada promosi di Restoran The Buzz yang menawarkan hidangan masakan tempatan dan antarabangsa, Hotel Premiere Klang adalah hotel bertaraf 4 bintang yang terletak di Bukit Tinggi, Klang, Selangor. Mereka mempunyai 3 jenis restoran iaitu The Buzz, Royal Gourmet menyajikan hidangan asli Cina yang unik sedangkan Ichi Pool Bar adalah restoran-bar yang mudah menyajikan makanan ringan, burger dan pizza yang menghadap ke kolam renang. Promosi di restoran The Buzz kali ini menampilkan dua jenis hidangan iaitu SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO dan juga LAKSA FEAST SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO Set chicken wings ini dilengkapi dengan beberapa kentang wedges dan coleslaw berkrim dalam kombo. Ia juga didatangkan bersama 2 pilihan sos pedas dan tak pedas sesuai untuk seisi keluarga. Mak ayah boleh makan so

KEMPEN BENDERA PUTIH x VITS

Assalamualaikum semua

Sepanjang PKP/PKPD di Malaysia, seluruh rakyat menyokong kempen mengibarkan bendera putih. Vit's juga tidak terkecuali untuk sama-sama membantu keluarga yang terkesan. Jom kita hebahkan Kempen Bendera Putih x Vits, agar lebih ramai mendapat manfaat dari bantuan ini. 

Satu lagi saya nak pesan, jangan malu untuk memohon bantuan. Kita semua perlu saling membantu di saat pandemik ini. Semua orang terkesan, tapi percayalah ramai yang sudi menghulurkan tangan di saat kita kehilangan punca pendapatan. Apapun jangan pendam dan harung kesedihan sendiri, kongsi dan kibarkan bendera putih, agar jiran dan pihak berwajib tahu kita dalam kesusahan. Pandemik ini kita harungi bersama. insha'Allah

MOHON HEBAHKAN KE GROUP SEBELAH. INSYAALLAH KITA SAMA-SAMA DAPAT MEMBANTU.

Kempen Bendera Putih x Vits
Kibarkan bendera putih di hadapan rumah anda jika memerlukan pertolongan dalam kelangsungan hidup semasa tempoh PKP bagi yang terkesan. Jangan malu dan jangan segan. Vits Rangers akan berikan bantuan makanan di rumah anda.

Vits Rangers akan membuat rondaan pada 2 Julai 2021 dan 3 Julai 2021 jam 10 pagi sehingga 4 petang di dalam lingkungan 10km sekitar Rawang seperti berikut:

Taman Tun Teja
Taman Mawar Rawang
Taman Setia Rawang
Taman Bersatu
Taman Tun Perak
Taman Pelangi
Taman Pinggiran Pelangi
Taman Rawang Idaman
Taman Garing
Taman Rawang Tin
Taman Rawang Perdana
Taman Rawang Jaya
Taman Bukit Rawang Jaya
Bandar Tasek Puteri
Kampung Kenanga
Kampung Melayu Batu 16


#kibarbenderaputih
#vitsrangers
#vitsnoodles


Comments

  1. Bagusnyaaa, ramai dah start join untuk beri sumbangan dalam kempen ni. Kadang tak semua nampak susah kan.

    ReplyDelete
  2. Baguslah inisiatif yang dijalankan oleh pihak Vit's. Give back to the public. Moga dapat ringankan beban mereka yang terkesan.

    ReplyDelete
  3. Saya sokong #KempenBenderaPutih nie. Kita tak tau apa jadi dalam rumah orang kan - kita bantu mana boleh. Bagus dah banyak syarikat mula melibatkan diri. Ahli politik mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah makan durian agaknya, opsss hahahahha

      Delete
  4. Alhamdulillah ramai memberi bantuan. Semoga dipermudahkan. Harap mereka yang memerlukan tidak segan silu untuk menerima bantuan. Kita jaga kita.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, gembira tengok ramai yang menyahut kempen Bendera Putih ni. Semoga inisiatif ini diterima orag ramai dan berjaya kelak :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat Vits atas keprihatinan terhadap mereka yang memerlukan pada saat pendemik ni melanda. Moga lebih byk syarikat yang sudi ikut jejak vits ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kita perlukan lebih banyak syarikat sertai kempen ini

      Delete
  7. Rasa terharu kan bila tgk rakyat saling membantu dlm masa2 mcm ni. Mmg betul2 kita jaga kita.

    ReplyDelete
  8. Bagus initiative from Vits, time macam ni kita kena prihatan dan kalau boleh membantu lah.

    ReplyDelete
  9. yeah!! I have read about this involvement by Vits, also added it to my blog post of white flag movement :) cheers, siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  10. Suka inisiatif macam ni, walaupun tak banyak tapi sangat membantu keluarga yang memerlukan. kuddos!

    ReplyDelete
  11. bagus vits ni! ambil peluang yang ada untuk buat kebajikan. harap orang ramai yang terkesan boleh la ambil tanpa perlu malu dan segan. insyallah sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  12. Bagus juga inisiatif yg diusahakan oleh vits, kita bantu mereka yg memerlukan

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah, masih ada yang peduli.. harap dapatlah membantu mereka yang benar-benar memerlukann..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. semoga dengan usaha ni dapat membantu ramai orang yang sangat memerlukan amin

    ReplyDelete
  15. Suka sangat inisiatif macam ni kita support 100%

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers