TIPS RANCANG BERSARA AWAL DENGAN ILEARNFROMCLOUD.COM

Image
Assalamualaikum semua Situasi Covid19 yang melanda kini telah menghadkan pelbagai aktiviti kita diseluruh dunia termasuklah menimba ilmu. Namun, dengan bantuan teknologi, kita masih dapat belajar, semuanya bergantung pada diri sendiri. Luasnya ilmu tidak hanya terhad pada pembelajaran di sekolah. Terdapat pelbagai platform eLearning yang boleh kita pilih bagi meningkatkan kemahiran diri. Memperkenalkn ILearnFromCloud.com adalah platform pembelajaran sosial yang direka untuk membantu korang bagi memperoleh kemahiran yang akan mendapat permintaan tinggi pada masa akan datang. Setiap orang mempunyai kemampuan belajar yang berbeza-beza, terutama di bidang yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang terhad. Tidak seperti laman web eLearning lain yang menyediakan kursus dalam talian, pembelajaran melalui ILearnFromCloud.com membawa kaedah yang paling berkesan untuk belajar, iaitu adalah dengan memiliki seseorang di sisi, membimbing kita di setiap langkah, dan mengarahkan ke arah yang betul

MERIAHNYA RAYA DENGAN COOKIES VIBE

Assalamualaikum semua

Macam mana dengan persiapan raya korang? Kurang dari 2 minggu je lagi kita akan menyambut syawal. Tak sabar rasanya nak raya, walaupun kita tak dapat rentas negeri untuk beraya di kampung kan, raya tetap raya. Persiapan asas macam baju raya, kelengkapan rumah dan paling penting persiapan kuih raya harus kita sediakan, kang kot la ada tetamu yang datang rumah ada juga kuih raya kita nak hidangkan.


Saya sendiri suka sangat makan biskut raya, kadang baru mula puasa dah beli beberapa jenis untuk kudapan masa moreh haha Kalau nak beli biskut raya ni, haruslah yang sedap dan puas hati kan. Saya nak share biskut raya yang menggunakan bahan premium, tentulah Cookies Vibes. Menggunakan bahan premium seperti mentega yang berkualiti iaitu Anchor dan coklat Beryls membuatkan rasa biskut ni lain dari yang lain. Tak ramai pembuat biskut raya nak gunakan bahan premium sebab kos yang tinggi, tapi demi peminat biskut raya premium cookies vibes menghasilkan biskut yang berkualiti.

Antara sebab Cookies Vibes adalah pilihan saya sebab terdapat banyak sangat pilihan biskut raya dan semuanya menggunakan topping yang premium jugak contohnya Pistachio, Cashew nut, Almond, Strawberry, Blueberry, Hazelnut, Blackcurrent dan lain-lain lagi. Cookies Vibes menyediakan 35 jenis biskut dan makanan ringan macam kerepek dan rempeyek untuk korang pilih.

Yang paling penting, Cookies Vibe adalah sepenuhnya buatan muslim dan semestinya HALAL ye. Ia juga adalah 100% milik bumiputera tau. Jadi kita pun tak risau dengan bahan-bahan yang digunakan. Antara premium dan top seller di Cookies Vibes:













Saya dah cuba 10 jenis biskut dari Cookies Vibes dan secara peribadi saya paling suka dengan Nutty basket dengan chocolate heaven. Ya ampunnnnn dua jenis ni memang saya asyik berulang makan je. Dua jenis korang wajib beli dan try, confirm tak nyesal. Pada saya semua biskut di cookies vibes ni sedap, sebab tekstur biskut tu tak terlalu lembut sampai jadi berderai, kira memang just nice je, ada rasa crunchy yang sesuai untuk cookies. Kalau korang cuba, mesti korang jauh cinta dengan semua jenis biskut di Cookies vibes ni.

REVIEW


NAK ORDER?

Mudah je kalau korang nak beli boleh walk in terus di HQ Cookies Vibes atau boleh beli secara online di laman web cookies vibe. Korang boleh pilih secara postage atau pick up di pickup point yang disediakan oleh cookies vibes. Untuk warga Lembah Klang, lebih mudah, korang boleh guna khidmat Mr Speedy.

Korang boleh guna PROMO KOD: BAE7OFF dan korang akan dapat RM7 diskaun tau. best ke tak best? Tentulah best, sapa je tak suka diskaun kan hehe.

Kalau malas nak order sendiri, takyah risau, korang boleh order dengan #VibersFamily yang berdekatan nanti je dan yang paling best korang boleh order sekarang dan memilih pembayaran secara ansuran. Saya sendiri dah buat pre-order untuk delivery sebelum raya.

#RAYAVIBES2021 COMBO?


Untuk penjimatan berganda, korang boleh beli #RayaVibes2021 combo dengan serendah RM 45.90 sahaja. Apa yang bestnya dengan combo ni adalah, korang berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah yang bestttt sangat. Cabutan dah bermula dari awal April lagi, tapi untuk hadiah mega korang masih ada peluang untuk menang. Jom beli dan menang sekarang!!!

Untuk maklumat lanjut boleh layari:

COOKIES VIBES
Tingkat 1 U1-19, Flexis, One South, Seri Kembangan, 43300 Selangor.

WEBSITE

INSTAGRAM

FACEBOOK

TWITTER / TIKTOK
@cookiesvibe

Hotline: +601165700101

Comments

  1. Menarik nie. Boleh try gak la sebab ada kegemaran juga sebahagian cookies nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengok video tu ada biskut yang must try rawlins

      Delete
  2. Ehh nampak sedaplah biskut dia.. boleh delivery ke JB ke tu? Nanti nak try laaa, mana tau rezeki menang plak giveaway tu..

    ReplyDelete
  3. Menarikkk semua cookies yg dijual. Nampak sedap2 belaka. Nanti boleh beli

    ReplyDelete
  4. Menarikkkk kuih rayanya, siap ada cabutan bertuah lagi! Nanti boleh try :D

    ReplyDelete
  5. Waah dah makan kuih raya. Hehee. Nampak sedap semua kuih raya dia. Nanti nak try lah.

    ReplyDelete
  6. nampak sedap! bukan typical kuih yang salu kite jumpa tu. warna pun menarik budak-budak confirm suka ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul. nutty basket tu memang sedap yakmat

      Delete
  7. Sedapnya lahai tengok kuih2 raya ni. Sis ni memang hantu kuih raya, cuma tahun ni budget lari so tak le membeli kuih muih pu..huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. sedapnya tengok gambar ni. lagi-lagi gambar coklat heaven tu. haish menduga betul lah masa bulan puasa ni.

    ReplyDelete
  9. Uih semua nampak sedap! Terus terimbas kenangan raya waktu dulu bila nampak biskut2 yg sedap gini. Siapa malas buat, beli je senang.

    ReplyDelete
  10. Bestnye biskut raya dia. Nampak semua mcam sedap je. Terliur dah ni

    ReplyDelete
  11. Haaa...pasrt diskaun tu yang nak dengar. Nampak kuih raya tu semuanya sedap. So kita order je la sebab nak keluar Mall pun rasa takut. Better order, terus sampai depan rumah

    ReplyDelete
  12. wahh meriah betul kueh raya. nampak sedap belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni belum untuk raya. nak kudap2 before raya haha

      Delete
  13. Memang nampak meriah. Pastu ada diskaun pula tu. Adush. nampak gaya kena order gak nie

    ReplyDelete
  14. wah syok yer nampak makan kuih raya... semua favourite huda. pernah makan cookies vibes yer kuih. mmg sedap2 semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum rasa semua, tapi yang favourite tu seriuss sedap

      Delete
  15. Bestnya hadiah Mega Draw dia.. lagi2 kalau dapat yang Langkawi punya.. <3 <3 <3 boleh rentas negeri jer terus g cuti2 kat situ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ingat nak rentas negeri je ye haha

      Delete
  16. Wah... Cookies premium ni. Nampak pun sedap! Nak order laaa senang sebab sekarang ni bukan elok keluar ke mana mana pun

    ReplyDelete
  17. Nampak menarik semua cookies ya. berwarna warni di Aidilfitri sungguh. terimakasih atas perkongsian ini sis :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers