Posts

Showing posts from November, 2011

SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

.:: Tips#1 - 10 Ways to Make Your Diet Easier ::.

Hi guys, today I wanna share some tips that I found interesting to all girls out there. Especially to me of course. It is a good tips yet easy for us to do it. So, let read it now! 1. Say So Long to Soda Every diet soft drink consumed each day could increase your risk of being overweight by 65 percent, according to a study presented at the American Dietetic Association. Other research suggests that artificial sweeteners may actually stimulate appetite, causing you to overeat. Instead, sip plain or sparkling water with lemon added for flavor. 2. Eat Like Clockwork Women who eat erratically consume more calories and burn them less quickly than those who have six regular small meals each day, according to a British study published in the American Journal of Clinical Nutrition . Don't go more than three or four hours without eating something. 3. Dust Off the Grapefruit Diet Eating three servings of grapefruit a day (either half of a whole one or a cup of juice) for 12 weeks coul

NUKILAN BAE - SUNGGUH

sungguh.. semakin lama kurasakan semakin ku tak mengenali semuanya jijik dimata semuanya tak kena entah.. sungguh.. aku tak pasti dengan hala tuju hidup sendiri bak kata seorang kawan meniti hidup ini perlukan bantuan andai diri terumbang ambing carilah jurupandu,kompas, peta.. mengapa aku tak seperti dia? kini telah menaiki bahtera dan selamat hendaknya entah.. sungguh.. penyesalan dikemudian tiada gunanya untuk mengemudi semula alahai.. menyesalkah kamu? entah.. sungguh.. aku tak tahu.. entah.. bae@040710 DISCLAIMER: KARYA INI ADALAH HAK SEPENUHNYA WWW.BAEROSLAN.COM. DILARANG MEMBUAT SALINAN DI MANA-MANA TANPA KEBENARAN.

.:: Berhabuk ::.

salam 1 malaysia semua.. sungguh berhabuk blog ni kan? dek kerana kesibuka dan kemalasan yang melampau. ok kesibukan melampau tu memang over la kan..hak hak hak,  bukan apa, internet kat rumah ni buat aku rasa nak buang je modem tu kat bawah..dari ada mood dan idea yang mencurah-curah *mencurah-curah kau, over kan? hak hak hak insyaallah akan berblogging semula.. .: Thanks for reading this blog :.

Followers