HOTEL PREMIERE KLANG PERKENALKAN LAKSA FIESTA, PROMOSI BULAN SEPTEMBER & OKTOBER 2021

Image
Assalamualaikum semua Saya pernah kongsikan makanan yang sedap-sedap di Hotel Premiere Klang sebelum ini, dan untuk promosi bulan September dan Oktober, Hotel Premiere Klang sekali lagi ada promosi di Restoran The Buzz yang menawarkan hidangan masakan tempatan dan antarabangsa, Hotel Premiere Klang adalah hotel bertaraf 4 bintang yang terletak di Bukit Tinggi, Klang, Selangor. Mereka mempunyai 3 jenis restoran iaitu The Buzz, Royal Gourmet menyajikan hidangan asli Cina yang unik sedangkan Ichi Pool Bar adalah restoran-bar yang mudah menyajikan makanan ringan, burger dan pizza yang menghadap ke kolam renang. Promosi di restoran The Buzz kali ini menampilkan dua jenis hidangan iaitu SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO dan juga LAKSA FEAST SPICY CAJUN FRIED CHICKEN WINGS COMBO Set chicken wings ini dilengkapi dengan beberapa kentang wedges dan coleslaw berkrim dalam kombo. Ia juga didatangkan bersama 2 pilihan sos pedas dan tak pedas sesuai untuk seisi keluarga. Mak ayah boleh makan so

NUKILAN BAE - SUNGGUH

sungguh..
semakin lama
kurasakan semakin ku tak mengenali
semuanya jijik dimata
semuanya tak kena
entah..

sungguh..
aku tak pasti dengan hala tuju hidup sendiri
bak kata seorang kawan
meniti hidup ini perlukan bantuan
andai diri terumbang ambing
carilah jurupandu,kompas, peta..
mengapa aku tak seperti dia?
kini telah menaiki bahtera
dan selamat hendaknya
entah..

sungguh..
penyesalan dikemudian tiada gunanya
untuk mengemudi semula
alahai..
menyesalkah kamu?
entah..

sungguh..
aku tak tahu..
entah..

bae@040710

DISCLAIMER: KARYA INI ADALAH HAK SEPENUHNYA WWW.BAEROSLAN.COM. DILARANG MEMBUAT SALINAN DI MANA-MANA TANPA KEBENARAN.

Comments

  1. sanam : hi sanam,thanks, nice to meet you ;)

    charcoal : jiwang sangat ke?baca betul2..

    ReplyDelete
  2. ada masanya mmg kita sendiri pn x tau knp kita jadi mcm nie..

    perasaan cmnie tetiba je kan?
    x best sungguh bila ia dtg.. kan best bole halau dia sesukahati kita :)

    btw, salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  3. yna : hi yna, kadang2 kita akan rasa camni, sebab kita ragu2 dengan keputusan untuk hidup kita sendiri, kita takut jalan yang kita akan buat kita menyesal in future..memang tak best kan3?hehe

    salam kenal

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers