Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

Image
 Assalamualaikum semua Jom join another giveaway. Saja suka-suka join meramaikan kawan-kawan blogger hehe Details giveaway seperti dibawah: Rules: Follow my blog Copy and paste banner diatas and make an entry with title "Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah"  Backlink your post entry to my blog Comment your url post entry in the comment section Done!  Date: 06 March - 31 March 2021 Winner: 1 x Mouthgasm crunchy mocha 1 x Mouthgasm crunchy macchiato Pemenang akan ditentukan melalui  random.org

.:: Nukilan#1 - Sungguh ::.

sungguh..
semakin lama
kurasakan semakin ku tak mengenali
semuanya jijik dimata
semuanya tak kena
entah..

sungguh..
aku tak pasti dengan hala tuju hidup sendiri
bak kata seorang kawan
meniti hidup ini perlukan bantuan
andai diri terumbang ambing
carilah jurupandu,kompas, peta..
mengapa aku tak seperti dia?
kini telah menaiki bahtera
dan selamat hendaknya
entah..

sungguh..
penyesalan dikemudian tiada gunanya
untuk mengemudi semula
alahai..
menyesalkah kamu?
entah..

sungguh..
aku tak tahu..
entah..



bae@040710

Comments

  1. sanam : hi sanam,thanks, nice to meet you ;)

    charcoal : jiwang sangat ke?baca betul2..

    ReplyDelete
  2. ada masanya mmg kita sendiri pn x tau knp kita jadi mcm nie..

    perasaan cmnie tetiba je kan?
    x best sungguh bila ia dtg.. kan best bole halau dia sesukahati kita :)

    btw, salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  3. yna : hi yna, kadang2 kita akan rasa camni, sebab kita ragu2 dengan keputusan untuk hidup kita sendiri, kita takut jalan yang kita akan buat kita menyesal in future..memang tak best kan3?hehe

    salam kenal

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SEHARIAN DI GUNUNG BEREMBUN JELEBU DAN AIR CRASH YANG TAK KESAMPAIAN