PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

.:: Creative Shopping Bags..Korang ada? ::.

korang pernah tak tengok chopping bags yang cool, awesome and sangat creative? harini aku akan share creative shopping bags dengan korang. semua picture ni aku copy dari email. credit to boredpanda.com (i guess). dah la jom ushar shopping bags..

smart kan?

ni pon nice..

bag ni macam comel

cool kan bag ni.mesti orang ingat kita kuat.ekeke

eh suka la bag ni siap boleh letak tangan gitu..

bag ni memang creative.. i like

dengan shopping bag pon kita boleh bagi mesej ok

teruja tengok bag ni.padahal nan ado..ekeke

marilah kita menderma darah

tak sanggup pegang itik betul-betul, boleh guna bag ni ye

eh geli la bag ni kan?

sangat sesuai la bag ni dengan barangan diorang, nice eh?

erkh, mati la..

nak dendan gitu jugak pleaseee

bag ni cantik gak eh

aauuww, no komen..haha

oh bag idaman walaupun..ekeke

bag ni biasa-biasa je kan?

aku ada pistol, kau ado?ehehe

dah tengok semua. mana pilihan korang?

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers