VIT'S KAN ADA, MERIAHNYA RAYA

Image
Assalamualaikum semua Bulan Ramadan sudah tiba dan umat Islam di seluruh dunia pasti teruja nak sambut bulan mulia walaupun kita semua masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP/PKPB/PKPP) dan masih belum dapat merentas negeri. Syukur kita semua masih dapat menunaikan ibadah terawih di masjid dan surau dengan SOP yang ketat berbanding tahun lepas kita semua hanya di rumah. Bazaar Ramadan pun boleh beroperasi macam biasa dengan SOP yang sewajarnya demi menjaga keselamatan semua. Walaupun masih tak boleh merentas negeri untuk balik ke kampung masing-masing untuk menyambutAidilfitri bersama keluarga tercinta, tapi kita tetap bersyukur sebab pihak kerajaandah bagi sedikit kelonggaran dan wajib mematuhi segala perintah yang kerajaan Malaysia dah tetapkan. So harap-harap kita tak langgarlah peraturan yang telah ditetapkan ye. Disebabkan itu, Vit’s jenama mi segera dan mi kering Halal yang telah bertapak di Malaysia sejak 46 tahun yang lalu ingin menjemput anda semua sempena menyambut Ramad

.:: Creative Shopping Bags..Korang ada? ::.

korang pernah tak tengok chopping bags yang cool, awesome and sangat creative? harini aku akan share creative shopping bags dengan korang. semua picture ni aku copy dari email. credit to boredpanda.com (i guess). dah la jom ushar shopping bags..

smart kan?

ni pon nice..

bag ni macam comel

cool kan bag ni.mesti orang ingat kita kuat.ekeke

eh suka la bag ni siap boleh letak tangan gitu..

bag ni memang creative.. i like

dengan shopping bag pon kita boleh bagi mesej ok

teruja tengok bag ni.padahal nan ado..ekeke

marilah kita menderma darah

tak sanggup pegang itik betul-betul, boleh guna bag ni ye

eh geli la bag ni kan?

sangat sesuai la bag ni dengan barangan diorang, nice eh?

erkh, mati la..

nak dendan gitu jugak pleaseee

bag ni cantik gak eh

aauuww, no komen..haha

oh bag idaman walaupun..ekeke

bag ni biasa-biasa je kan?

aku ada pistol, kau ado?ehehe

dah tengok semua. mana pilihan korang?

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SEHARIAN DI GUNUNG BEREMBUN JELEBU DAN AIR CRASH YANG TAK KESAMPAIAN

Followers