TIPS RANCANG BERSARA AWAL DENGAN ILEARNFROMCLOUD.COM

Image
Assalamualaikum semua Situasi Covid19 yang melanda kini telah menghadkan pelbagai aktiviti kita diseluruh dunia termasuklah menimba ilmu. Namun, dengan bantuan teknologi, kita masih dapat belajar, semuanya bergantung pada diri sendiri. Luasnya ilmu tidak hanya terhad pada pembelajaran di sekolah. Terdapat pelbagai platform eLearning yang boleh kita pilih bagi meningkatkan kemahiran diri. Memperkenalkn ILearnFromCloud.com adalah platform pembelajaran sosial yang direka untuk membantu korang bagi memperoleh kemahiran yang akan mendapat permintaan tinggi pada masa akan datang. Setiap orang mempunyai kemampuan belajar yang berbeza-beza, terutama di bidang yang mempunyai kepakaran dan pengalaman yang terhad. Tidak seperti laman web eLearning lain yang menyediakan kursus dalam talian, pembelajaran melalui ILearnFromCloud.com membawa kaedah yang paling berkesan untuk belajar, iaitu adalah dengan memiliki seseorang di sisi, membimbing kita di setiap langkah, dan mengarahkan ke arah yang betul

.:: Creative Shopping Bags..Korang ada? ::.

korang pernah tak tengok chopping bags yang cool, awesome and sangat creative? harini aku akan share creative shopping bags dengan korang. semua picture ni aku copy dari email. credit to boredpanda.com (i guess). dah la jom ushar shopping bags..

smart kan?

ni pon nice..

bag ni macam comel

cool kan bag ni.mesti orang ingat kita kuat.ekeke

eh suka la bag ni siap boleh letak tangan gitu..

bag ni memang creative.. i like

dengan shopping bag pon kita boleh bagi mesej ok

teruja tengok bag ni.padahal nan ado..ekeke

marilah kita menderma darah

tak sanggup pegang itik betul-betul, boleh guna bag ni ye

eh geli la bag ni kan?

sangat sesuai la bag ni dengan barangan diorang, nice eh?

erkh, mati la..

nak dendan gitu jugak pleaseee

bag ni cantik gak eh

aauuww, no komen..haha

oh bag idaman walaupun..ekeke

bag ni biasa-biasa je kan?

aku ada pistol, kau ado?ehehe

dah tengok semua. mana pilihan korang?

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers