SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

.:: Creative Shopping Bags..Korang ada? ::.

korang pernah tak tengok chopping bags yang cool, awesome and sangat creative? harini aku akan share creative shopping bags dengan korang. semua picture ni aku copy dari email. credit to boredpanda.com (i guess). dah la jom ushar shopping bags..

smart kan?

ni pon nice..

bag ni macam comel

cool kan bag ni.mesti orang ingat kita kuat.ekeke

eh suka la bag ni siap boleh letak tangan gitu..

bag ni memang creative.. i like

dengan shopping bag pon kita boleh bagi mesej ok

teruja tengok bag ni.padahal nan ado..ekeke

marilah kita menderma darah

tak sanggup pegang itik betul-betul, boleh guna bag ni ye

eh geli la bag ni kan?

sangat sesuai la bag ni dengan barangan diorang, nice eh?

erkh, mati la..

nak dendan gitu jugak pleaseee

bag ni cantik gak eh

aauuww, no komen..haha

oh bag idaman walaupun..ekeke

bag ni biasa-biasa je kan?

aku ada pistol, kau ado?ehehe

dah tengok semua. mana pilihan korang?

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

Followers