12 IDEA REKAAN ROTI JALA JELITA VIRAL

Image
Assalamualaikum semua Saya suka tengok hiasan untuk roti jala jelita yang viral sangat sekarang menggantikan kek di hari jadi atau apa-apa sambutan keraian. Posting facebook ini di kongsi oleh Puan Fairus Yus , yang mana semuanya adalah hasil air tangan beliau. Bukan mudah nak cari idea kan, pembuat roti jala mesti kreatif dalam hiasan dan gabungan warna roti jala agar tampak lebih menarik. Saya kongsikan 10 rekaan roti jala jelita untuk korang, mana tau ada yang nak cuba buat kan. Boleh juga dapat kan ilham dari hasil karya orang lain. Tapi bukan tiru bulat-bulat lepas tu claim pulak rekaan sendiri. NO... NO.....NO...... Jangan buat macam tu tau. Kesian tuan punya idea mengerah otak untuk hasilkan rekaan yang kebabom. Gittewww Cantik kan semua rekaan roti jala ni? Tak nampak macam roti jala, nak makan pun macam rasa sayang pulak hehe. Sangat-sangat kreatif pada mereka yang hasilkan roti jala ni, yang menariknya, tulisan ucapan Happy Birthday, semuanya dari roti jala tau. Pada yang be

.:: Make-up Tutorial #1 ::.

Hi there, today i just wanna share a make-up tutorial, and yes it's was not mine..haha. I know all female out there love painting their face. please be honest girls. ok, so do I, but yeah do we now the real I mean the right step to painting yourself? here I download a video that might help you girls and me also. Because as a female, what's the important thing to us is beauty.am I right? oh, again...please be honest girls.haha. and with the power of internet, we can learn just for free. is that awesome right? ok let's just learn something from this video and apply it. yes, i mean you, you and you..lets check it out..



listen girls, mosturiser is soooo important ok. too bad i just realize it about month a go as im already 20+ y/o, and the secret for concealer is dap(is that a correct spelling) no rub in the steps pleaseeee.. i do think that this video is very-very help us as it is simple and just straight to the point. hopefully you guys learn something from it. thanks to Juli.

{Credit to Youtube}

.: Thanks for reading Bae's blog :.

Comments

Popular posts from this blog

RESEPI CUCUR SAYUR VIRAL

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers