PENGALAMAN GUNA PRODUK CETAPHIL BAGI KEMPEN #CETAPHILAMBASSADOR

Image
Assalamualaikum semua Penjagaan kulit yang paling asas adalah membersihkan dan mencuci muka untuk menghilangkan kotoran, peluh dan mekap pada lapisan luar kulit. Memilih pencuci muka yang terbaik bergantung pada kondisi kulit kita. Sebelum membuat pemilihan, adalah lebih baik kalau kita tau serba sedikit tentang kesan pelbagai tekstur dan bahan yang terdapat dalam pencuci muka/pencuci muka. Kalau kulit muka korang jenis kulit kering, cari pembersih yang tidak berbuih dan mempunyai agen penghidratan seperti asid hyaluronik atau ekstrak aloe vera. Untuk kulit muka kombinasi dan berjerawat, cari pembersih jenis gel dengan bahan seperti pengelupasan kimia seperti AHA dan BHA. Jika korang make-up, membersihkan wajah dengan cleanser jenis minyak (oil cleanser) adalah lebih berkesan untuk menanggalkan segala kotoran. Jenama Cetaphil, dipercayai oleh ramai orang yang mempunyai kulit sensitif dan bermasalah. Cetaphil ialah satu jenama yang menyasarkan produknya untuk kulit sensitif. Produk me

GIVEAWAY RAYA BERSAMA SHIDA REDZUAN BLOG

Assalamualaikum semua

Giveaway dari kak Shida. Click banner to join.

"Perasaan menyambut bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi."

Bulan Ramadhan Bulan Mulia,
Sayu Hati Tanpa Keluarga,
Tak Lama Lagi Kita Berpuasa,
Moga Keluarga Dapat Bersama.

Perasaan nak sambut bulan Ramadhan dan Syawal tahun ni bercampur baur. Rasa happy sebab tahun pertama nak berpuasa bersama suami dalam masa yang sama sedih sebab dah lama tak jumpa mak, dan potensi untuk berpuasa dengan mak pun macam tipis je. Risau pun ye jugak, sebab mak seorang diri di kampung, faham-fahamlah orang tua, taknak tinggal kampung halaman. Setiap kali Ramadhan, terus ingat pada arwah ayah, sayu hati ini, ayah pergi menghadap Pencipta bulan Syaaban, saat kita dah semakin hampir dengan Ramadhan. Apapun semua perasaan ini tak dapat dibandingkan dengan perasaan penuh syukur pada Allah, atas semua kurniaanNya. Moga-moga kita dapat bertemu Ramadhan dan Syawal tahun ini. Aamiin

Selamat datang Ramadhan!

Comments

  1. Good Luck Bae Roslan, OM datang dari segmen yang sama.

    http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  2. Selamat berjaya. Siap berpantun.

    ReplyDelete
  3. Good luck dear🌹🌹
    Selamat menyambut bulan Ramadhan al mubarak tak lama lagi🌹🌹

    ReplyDelete
  4. singgah dri GA yg sama..goodluck!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  5. Salam Bae :)
    shida blogwalking kepada peserta-peserta GA shida.
    Rasa sayu juga baca luahan hati bae..mudah-mudahan ada jalan utk puasa bersama kat kampung tu. Shida juga risau jika mak sorg2 kat kmpg tu lg2 dibulan puasa. Selalu call mak tanya khabar k :) Take care & terima kasih sudi join Giveaway Raya Bersama SRB <3

    ALL THE EBST!

    ReplyDelete
  6. Senarai Pemenang dah keluar ya :)
    Boleh semak, Tahniah kepada semua peserta!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

TRANS NANING TRAIL, TAMPIN, NEGERI SEMBILAN TRIP DAYHIKE

CARA APPLY PERMIT ONLINE HIKING GUNUNG ANGSI, NEGERI SEMBILAN I BAEROSLAN

SERONOK HIKING BUKIT BEREKEH & LATA PENYEL, SUNGAI SIPUT PERAK

Followers