Posts

Showing posts from June, 2020

SIRI MI GORENG ITALI VIT PASTI MENYERLAHKAN HARI NATAL ANDA

Image
Rawang, 10 December 2021 - Hai, Pencinta Mi Vit! Ayuh sambut bulan Disember dengan meriah kerana kita pasti merasai semangat percutian! Krismas akan datang dan tidak ada kaedah yang lebih hebat untuk menikmati musim riang ini selain dengan beberapa makanan dan pastri Krismas. Tambahan pula, tiada apa-apa yang terngiang-ngiang dalam sorakan yang meriah seperti hadiah dan makanan Krismas, jelas sekali! Tahukah anda Vit Makanan (Kuala Lumpur) Sdn Bhd bermula sebagai syarikat perdagangan makanan pada tahun 1975 dan secara beransur-ansur menceburi industri mi segera. Sejak pengembangan dan dengan orang yang terbaik dalam tangan, keupayaan dan sumber kami telah memperkasakan kami lebih dekat untuk menjadi pakar mi pilihan dunia yang menandakan piawaian global dalam nilai pemakanan, kualiti dan perkhidmatan. Krismas ialah musim yang ajaib dan dengan membeli produk Vit, anda benar-benar dapat merasakan jiwa Krismas! Vit's Noodles dengan sukacitanya akan memperkenalkan kepada anda tentang s

GUNUNG LEDANG VIA SAGIL DAYHIKE

Image
View dari puncak Gunung Ledang Assalamualaikum semua Trip hiking yang saya nak kongsikan kali ni adalah pendakian di salah satu gunung di selatan tanah air, Gunung Ledang. Trip gunung ledang ni best sebabnya hanya bertiga, saya dan dua orang kawan. Kami cuma hire seorang guide (pemandu arah). Untuk pengetahuan, kalau korang nak mendaki Gunung Ledang, korang hanya boleh pilih guide dari Taman Negara Johor, jadi yuran pendakian sedikit mahal, sebab harganya dah ditetapkan oleh pihak Taman Negara Johor. Mana-mana gunung yang dikelolakan/ dijaga oleh Taman Negara, yuran pendakian termasuk bayaran pada guide, dan pek kembara (makanan tengahari). Sama macam Gunung Tahan yang di kelolakan oleh Taman Negara Pahang. Gunung Tahan pun best, slow-slow saya cuba siapkan semua entry hiking, nanti lepas PKP, mudah-mudahan boleh rujuk hiking log di blog Bae Roslan hehe Gunung Ledang merupakan gunung tertinggi di Johor dengan ketinggian 1276 meter (4186ft). Gunung Ledang adalah gunung

Followers